Destin identic pentru doi băieţi gemeni din Botoşani care au aceeaşi pasiune: uniforma militară

  • Doi băieţi gemeni, care au terminat un liceu de Matematică-informatică, în Botoşani, împart nu doar aceeaşi înfăţişare, ci şi aceeaşi pasiune: uniforma militară.
  • Ei sunt studenţi în anul întâi la Academia Forţelor Terestre din Sibiu.
1107 afișări
Imaginea articolului Destin identic pentru doi băieţi gemeni din Botoşani care au aceeaşi pasiune: uniforma militară

Fraţi gemeni cu aceeaşi pasiune FOTO Academia Forţelor Terestre din Sibiu

Mihăiţă şi Andrei Iftode împart aceleaşi visuri, au aceleaşi obiective şi pasiuni. Sunt fraţi gemeni şi au terminat un liceu de Matematică-informatică, în Botoşani.

Viaţa celor doi gemeni a avut un parcurs identic până la terminarea liceului şi pare că destinul se încăpăţânează şi de aici înainte.

Au ambiţii mari amândoi şi muncesc pentru o carieră militară de succes la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, din Sibiu, unde sunt cadeţi în anul întâi Ia programul de studii Leadership Militar, Andrei la arma Infanterie şi Mihăiţă la Vânători de munte.

Andrei şi Mihăiţă se înţeleg perfect unul pe celălalt, împart pasiunea pentru sport şi pentru automobilism şi au aceleaşi obiective în ceea ce priveşte cariera militară.

„Din punct de vedere fizic semănăm leit, exceptând mici diferenţe, cum ar fi aluniţe sau semne de <bună purtare>. Pot spune că ne amuzăm de nenumărate ori când lumea din jurul nostru încearcă să ne ghicească. Andrei este cel mai bun prieten al meu şi cel mai bun sprijin pe care l-aş putea avea. Este un pic mai diferit decât mine din punct de vedere al personalităţii, fiind mai calm şi puţin mai ambiţios, dar aceste diferenţe nu intervin în relaţia noastră, ci din contră, mă motivează să îl urmez, a spus Mihăiţă.

„Când vine vorba să îmi descriu fratele vreau să specific că Mihăiţă este o persoană foarte bună, prietenoasă, care nu ar ezita nicio clipă în a aborda o nouă provocare. Ne asemănăm mult, dar el este puţin mai impulsiv”, a spus Andrei despre fratele lui.

Povestea celor doi fraţi a fost postată pe pagina de Facebook a Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici