Destinaţia Bucovina, promovată atipic la Mamaia: Vacanţe cadou, flash-mob-uri sau mingi de plajă

Destinaţia turistică Bucovina va fi promovată la Mamaia, la începutul lunii iulie, printr-un târg de turism organizat de Consiliul Judeţean Suceava şi care se va desfăşura atipic: cu degustări, vacanţe cadou, flash-mob-uri, mingi de plajă sau pălării de soare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

428 afișări
Imaginea articolului Destinaţia Bucovina, promovată atipic la Mamaia: Vacanţe cadou, flash-mob-uri sau mingi de plajă

Destinaţia Bucovina, promovată atipic la Mamaia: vacanţe cadou, flash-mob-uri sau mingi de plajă (Imagine: Lucian Muntean/ Arhiva Mediafax Foto)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că între 4 şi 6 iulie, la Constanţa, se va desfăşura un târg "mai curajos" de promovare a Bucovinei în colaborare cu Primăria şi Consiliul Judeţean Constanţa, dar şi cu parteneri din Suceava, operatori în turism, asociaţii de turism şi Centrul de Promovare Turistică din Suceava.

El a spus că, faţă de alte târguri de promovare a Bucovinei, noutatea în acest an o reprezintă faptul că ţinta sunt turiştii aflaţi în vacanţă.

"Profilul de organizare e atipic. Ne adresăm unui public ţintă aflat în vacanţă şi pe care ne pregătim să-l aducem către Bucovina într-o destinaţie turistică ulterioară concediului de la mare", a spus preşedintele CJ Suceava.

El a arătat că, pe lângă partea de standuri cu produse tradiţionale, cu prezentarea ofertei turistice şi a programului artistic, se vor distribui şi materiale promoţionale pe plajă, dar şi trei mii de bilete de tombolă, având ca premii zece vacanţe de week-end în Bucovina.

Totodată, pe plajă vor fi distribuite baloane, mingi de plajă, sacoşe, odorizante auto, cărţi şi creioane de colorat pentru copii sau pălării de soare, toate fiind personalizate.

Nechifor a mai spus că în diverse spaţii neconvenţionale din staţiunea Mamaia promovarea se va face prin flash-mob-uri.

"Cei de la Ansamblul artistic "Ciprian Porumbescu" vor pregăti un tip de flash-mob cu o suită de dansuri populare tradiţionale ale minorităţilor din Bucovina ce durează 14 minute", a spus preşedintele CJ Suceava.

El a precizat că acest tip de flash-mob va contribui la promovarea destinaţiei turistice Bucovina.

"Va fi o invitaţie de a gusta Bucovina, de a vedea Bucovina atât acolo, cât şi la noi acasă", a spus Nechifor.

Preşedintele CJ Suceava a subliniat că această acţiune are loc la începutul lunii iulie întrucât vor fi promovate evenimentele care se vor desfăşura în lunile iulie-august în Bucovina.

Consiliul Judeţean Suceava organizează în fiecare an târguri de promovare a destinaţiei turistice Bucovina în diverse localităţi din ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici