Detaliul personal pe care Elvis Presley l-a ascuns toată viaţa. Ce nu a spus niciodată regele rock'n'roll

O fostă parteneră a lui Elvis Presley, cu care acesta a avut o relaţie la începutul carierei muzicale, a dezvăluit un detaliu despre viaţa cântăreţului despre care nu se ştia până acum. Potrivit femeii, "regele rock'n'roll-ului" avea un defect de ordin personal cu care a trăit toată viaţa sa.

1361 afișări
Imaginea articolului Detaliul personal pe care Elvis Presley l-a ascuns toată viaţa. Ce nu a spus niciodată regele rock'n'roll

Elvis Presley (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Elvis Presley a susţinut concerte în faţa a milioane de oameni, iar talentul său muzical l-a propulsat în carieră pe o poziţie fruntaşă în istoria interpreţilor la nivel mondial.

Deşi americanul părea a fi foarte dezinvolt pe scenă şi reuşea să fascineze orice fan de al său, se pare că artistul avea un secret de ordin comportamental pe care reuşea să îl ascundă de fiecare dată cu brio.

Connie Stevens, o fostă parteneră a lui Presley, a declarat pentru Huffington Post despre faptul că muzicianul suferea de un complex prin care, susţine femeia, nu agrea să stea în preajma multor oameni.

"Era puţin nesigur pe el şi nu prea îşi dorea să iasă din casă. Dacă mergeam la cinematograf nu reuşeam să vedem întregul film. Nu puteam sta în faţă şi trebuia constant să ne ferim de lume, pentru că el aşa îşi dorea", a declarat Connie Stevens, conform sursei citate.

Stevens îşi aduce aminte că a existat o situaţie când au rămas fără benzină şi pentru că Presley nu dorea să intre în contact au alţi oameni au fost nevoiţi să împingă maşina până la cea mai apropiată benzinărie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici