Diana Krall vine la Bucureşti alături de o echipă de 22 de persoane

Celebra cântăreaţă de jazz Diana Krall, care, duminică, va concerta la Sala Palatului, vine la Bucureşti însoţită de o echipă de 22 de persoane, printre care şi celebrul chitarist american Anthony Wilson, fiul trompetistului şi compozitorului american de jazz Gerald Wilson.

7 afișări
Imaginea articolului Diana Krall vine la Bucureşti alături de o echipă de 22 de persoane

Diana Krall vine la Bucureşti alături de o echipă de 22 de persoane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De asemenea, "diva modernă a muzicii jazz" va fi acompaniată şi de basistul Robert Leslie Hurst, cunoscut pentru colaborări cu artişti precum Tony Williams, Harry Connick Jr., Russell Malone şi Branford Marsalis, artistul făcând parte şi din trupa emisiunii "The Tonight Show", prezentată de Jay Leno.

Alături de Diana Krall, la Bucureşti se vor mai afla şi compozitorul şi basistul Ben Wolfe, renumit pentru muzica sa creată pentru filme precum "I Think I Thought", dar şi toboşarul Karriem Riggins, producător şi membru fondator al trioului american Ray Brown.

Alături de proiectele de jazz realizate împreună cu Diana Krall, Riggins a mai colaborat şi cu alte nume celebre ale muzicii, printre care se numără şi Kanye West, The Roots, Herbie Hancock şi laureata premiului Grammy, Erykah Badu.

Totodată, Diana Krall va cânta pe scena de la Bucureşti pe un pian ce cântăreşte peste 700 de kilograme, un Concert Grand. Pianul o însoţeşte pe Diana Krall pe toată durata turneului şi este transportat direct din Belgrad, pentru ridicarea şi montarea acestuia fiind necesară utilizarea unui utilaj special.

Accesul publicului în sala de spectacol se va face duminică, începând cu ora 19.00, show-ul fiind programat să înceapă în jurul orei 20.30. În sala de spectacol nu va fi permis accesul cu aparate de fotografiat sau alte echipamente de înregistrare audio-video, tuturor persoanelor aflate în posesia acestora fiindu-le refuzată participarea la spectacol.

Ultimele bilete pentru show-ul Dianei Krall vor mai fi disponibile doar în reţeaua magazinelor Diverta, până pe data de 22 noiembrie inclusiv, şi la Sala Palatului, în seara evenimentului, la preţurile de 500, 300, 220, 150 şi 100 lei, în funcţie de poziţia în sală.

Cu o carieră de peste 20 de ani, Diana Krall a promovat jazzul modern, pe care l-a îmbogăţit cu o interpretare proprie, caldă şi senzuală. Baladele clasice cu bogate influenţe ale muzicii pop au devenit apanajul unui stil unic şi inconfundabil al celei care avea să fie supranumită "diva jazzului modern".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici