DiCaprio, într-un thriller poliţist

Regizorul american Martin Scorsese va realiza un thriller poliţist a cărui acţiune se situează în anii '50, "Shutter Island", în care rolul principal va fi interpretat de Leonardo DiCaprio, informează variety.com.

1 afișare
Imaginea articolului DiCaprio, într-un thriller poliţist

DiCaprio, într-un thriller poliţist

Filmul, o adaptare a romanului cu acelaşi titlu scris de Dennis Lehane, va fi produs de studiourile Paramount Pictures în colaborare cu Columbia Pictures.

Scenariul va fi semnat de Laeta Kalogridis ("Alexandru", "Battle Angel", "The Dive").

Filmările vor începe în luna martie a anului 2008.

Acţiunea filmului se situează în anul 1954. Leonardo DiCaprio va interpreta rolul şefului poliţei Teddy Daniels, care investighează cazul unei criminale care a dispărut dintr-un spital de boli mintale şi despre care se presupune că se ascunde în Shutter Island.

Dennis este celebru pentru un alt roman al său care a fost adaptat pentru marile ecrane, "Mystic River", în regia lui Clint Eastwood. O altă carte a sa a stat la baza scenariului lungmetrajului cu care Ben Affleck a debutat ca regizor, "Gone Baby Gone".

Scorsese şi DiCaprio, care au lucrat deja împreună la trei filme, "Bandele din New York" (2002), "Aviatorul" (2004), "Cârtiţa" (2006), mai au un proiect comun pentru 2008, "The Wolf of Wall Street", un lungmetraj despre un caz de fraudă care a zguduit Bursa americană în anii '90. Scenariul are la bază autobiografia lui Jordan Belfort, un agent de bursă din Long Island care a stat 20 de luni în închisoare pentru că a refuzat să coopereze într-un caz de fraudă din anii '90. În acest caz au fost implicate persoane care lucrau pe Wall Street, în corporaţii bancare dar şi oameni infiltraţi din mafie. Filmul se va axa pe relaţia lui Belfort cu un agent FBI care încearcă să-l convingă să devină informator.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici