Discurs revoltător al unui cleric musulman din Marea Britanie adresat discipolilor: "Puteţi avea sclave sexuale!" - FOTO

Imamul britanic, Ali Hammuda, de la moscheea din Cardiff, a fost surprins în timp ce le explica tinerilor săi discipoli că Islamul le permite să deţină "sclave sexuale".

13479 afișări
Imaginea articolului Discurs revoltător al unui cleric musulman din Marea Britanie adresat discipolilor: "Puteţi avea sclave sexuale!" - FOTO

Discurs revoltător al unui cleric musulman din Marea Britanie adresat discipolilor: "Puteţi avea sclave sexuale!"

Potrivit Daily Mail, citat de  predicile au avut loc în aceeaşi moschee în care s-ar fi produs radicalizarea a cel puţin trei tineri jihadişti, ce aveau cetăţenie britanică, în 2014. Nasser Muthana, 20 de ani, fratele său Aseel, 17 ani, şi Reyaad Khan, 20 de ani, s-au radicalizat şi au fugit în Siria, în urmă cu doi ani, pentru a lupta alături de jihasiştii ISIS

Predicatorul musulman extremist Ali Hammuda, suspectat de radicalizarea a trei tineri jihadişti britanici, a fost înregistrat pe asuns în timp le spunea discipolilor săi că Islamul le permite să aibă sclave sexuale, unii dintre tinerii care îi ascultau predica nefiind mai mari de 13 ani.

“Ziua Judecăţii e aproape”, le explica Ali Hammuda. Afirmaţia ar fi fost făcută cu puţin timp înainte de producerea sângeroaselor atacuri teroriste din Franţa şi Germania.  

Predicile şocante au fost înregistrate în secret, de un reporter sub acoperire, cu ocazia unor halaqa – cursuri religioase în cadrul cărora se studiază Coranul şi Islamul.

 “Cu puţin timp înainte de sfârşitul veacurilor vor fi multe războaie cam aşa cum vedeţi şi în zilele noastre şi din această cauză multe femei vor fi robite, da, femeile vor fi sclave. Şi acestea vor avea relaţii cu stăpânii lor pentru că acest lucru este permis de către Islam. Este permis să aveţi relaţii cu femeia care vă este sclavă sau soţie”, sublinia Ali Hammuda.

Mai mult imamul britanic le spunea adepţilor săi că va veni o zi în care copiii îşi vor trata  părinţii ca pe nişte sclavi: “Înainte de Sfârşitul Lumii veţi vedea cum mulţi dintre musulmani nu-şi vor mai respecta părinţii cărora le vor vorbi precum sclavilor”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici