Distracţii în izolare: azi de la ora 13, hai cu noi pe ringul de dans!

  • Distracţii în izolare: ce facem azi?
  • Smart Radio te invită pe ringul de dans, cu o petrecere în mijlocul zilei
  • De la ora 13:00, DJ ANTENNA dă startul la Smart Brunch Fever
2161 afișări
Imaginea articolului Distracţii în izolare: azi de la ora 13, hai cu noi pe ringul de dans!

Începe Smart Brunch Fever: azi de la ora 13, hai cu noi pe ringul de dans!

Să dansezi sâmbătă la prânz, pe muzica unui DJ? Păi ce, eşti la Saint-Tropez sau pe insula ta favorită, în concediu?

De ce nu? Suntem în plină pandemie, izolaţi fiecare pe la casele lui. Doar imaginaţia ne poate menţine trupul şi spiritul sănătos, aşa că vrem să te ajutăm să faci puţină mişcare. Vorba vine "puţină", pentru că atunci când e implicat DJ ANTENNA, e greu să stai jos. N-ar trebui să dau din casă, dar o nuntă la care am fost anul trecut şi care ar fi trebuit să fie "de zi" s-a transformat în petrecere până a doua zi dimineaţa, cu el la pupitru.

Dăm startul azi la Smart Brunch Fever, petreceri de prânz care se aud şi se văd pe Smart Radio în weekend, între 13:00 şi 15:00.

Deschide seria, cum spuneam, DJ ANTENNA. Maestru în mash-up-uri, un party rocker în adevăratul sens al cuvântului şi un DJ de acţiune. I se mai spune "The Entertainment Machine!" pentru că este show în carne şi oase.

Plin de energie şi cu o arie muzicală bogată, ANTENNA te va surprinde şi te pune în mişcare cu uşurinţă. Încălţa-te cu ceva comod pentru un party cu el.

Din 2006 distrează oameni la festivaluri, în cluburi, pub-uri şi în locuri neconvenţionale(autobuz, tramvai, tren sau vapor), atât în ţară cât şi străinătate. Ne-am întâlnit cu el la B'ESTFEST, Summerwell, Electric Castle, Untold, Snow Fest şi AWAKE.

Aşa că pune repede ceva la rece şi ne vedem pe ringul de dans, aici şi pe radio!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici