Distribuţie de top pentru serialul TV "Among Us". Care sunt vedetele care vor împrumuta voci personajelor?

  • Actorii remarcabili Ashley Johnson, Yvette Nicole Brown, Randall Park şi Elijah Wood aduc profunzime şi carismă personajelor din serialul animat "Among Us".
  • Fiecare actor este asociat cu un personaj specific, cu Randall Park în rolul lui Red (Roşu), Ashley Johnson ca Purple (Violet), Yvette Nicole Brown pentru Orange (Portocaliu), şi Elijah Wood ca Green (Verde).
  • Detaliile privind vocile celorlalţi membri ai echipajului sunt păstrate sub tăcere, întreţinând suspansul şi anticipaţia pentru acest show animat deosebit.
267 afișări
Imaginea articolului Distribuţie de top pentru serialul TV "Among Us". Care sunt vedetele care vor împrumuta voci personajelor?

Sursa foto: X

Adaptarea animată pentru televiziune a popularului joc de deducţie socială "Among Us" se pregăteşte să prezinte o distribuţie de voci impresionante, adăugând profunzime personajelor sale, anunţă Gizmodo.

Actori remarcabili precum Ashley Johnson, Yvette Nicole Brown (Community), Randall Park (The Office) şi Elijah Wood (The Lord of the Rings) îşi împrumută vocile pentru a da viaţă colegilor de echipaj. Fiecare actor este asignat unei culori specifice care reprezintă personajul său, cu Park în rolul lui Red (Roşu), Johnson în Purple (Violet), Brown pentru Orange (Portocaliu) şi Wood în rolul lui Green (Verde). Detaliile despre vocile celorlalţi membri ai echipajului rămân necunoscute pentru moment.

Emisiunea va păstra premisa de bază a jocului, cu colegii de echipaj efectuând sarcini pe o navă spaţială în timp ce sunt vizaţi de un impostor metamorfozat. Fiecare personaj are un rol unic: Red (Roşu) acţionează ca şi căpitan al navei, Purple (Violet) este şeful de securitate cu probleme de încredere, Orange (Portocaliu) îl înfăţişează pe corporatistul lipsit de coloană vertebrală în departamentul de resurse umane, iar Green (Verde) este portretizat ca stagiarul neplătit. Dinamica dintre personaje promite să adauge intrigă seriei, cu posibile întorsături, dată fiind pasiunea lui Wood pentru interpretarea personajelor excentrice.

În timp ce producţia "Among Us" este încă în desfăşurare, reţeaua sau platforma de streaming unde va fi difuzată nu a fost încă stabilită de către CBS Studios. Pe măsură ce trendul adaptărilor de jocuri video continuă să câştige teren, anticiparea pentru lansarea serialului creşte. Dacă va reuşi să rezoneze cu publicul rămâne de văzut, însă puterea starurilor din spatele distribuţiei vocale sugerează că ar putea fi un succes printre fanii jocului şi iubitorii de animaţie TV deopotrivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici