O pictură stradală stârneşte controverse la Londra deoarece ar putea fi a lui Banksy

  • O pictură stradală stârneşte controverse la Londra.
  • Aceasta a apărut duminică pe faţada unei clădiri.
  • Localnicii cred că pictura ar putea fi realizată de celebrul Banksy.
738 afișări
Imaginea articolului O pictură stradală stârneşte controverse la Londra deoarece ar putea fi a lui Banksy

Pictura murală a apărut peste noapte pe o clădire de lângă Finsbury Park din Londra, potrivit BBC. Aceasta este realizată cu culoare verde în spatele unui copac aflat pe trotuar. Se pare că artistul a dorit să dea impresia că arborele a înverzit brusc. În imagine apare şi o persoană care ţine în mână un furtun.

Informaţia privind pictura misterioasă a fost transmisă la posturile locale de radio şi pe reţelele de socializare. Ulterior, numeroşi oameni au venit la faţa locului pentru a admira pictura.

De obicei, artistul confirmă pe pagina web şi pe reţelele de socializare dacă o opera îi aparţine. Până în prezent, el nu a făcut niciun anunţ despre pictura apărută în Londra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici