Divorţul actorului Dennis Quaid, anulat în justiţie

Divorţul actorului Dennis Quaid a fost anulat în justiţie, întrucât starul american s-a împăcat din nou cu soţia sa, Kimberly, informează huffingtonpost.com.

700 afișări
Imaginea articolului Divorţul actorului Dennis Quaid, anulat în justiţie

Dennis Quaid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un judecător din Los Angeles a respins în mod oficial, luni, cererea de divorţ a actorului american Dennis Quaid. Potrivit site-ului TMZ.com, soţii Quaid şi-au anunţat despărţirea în noiembrie 2012 şi s-au reîmpăcat în martie 2013, însă nu au mai putut să îşi retragă cererea de divorţ, întrucât procedura legală îşi urmase deja cursul şi se afla în acel moment într-o fază mult prea înaintată pentru a putea fi stopată de cei doi soţi.

A fost pentru a doua oară când soţii Quaid şi-au anulat divorţul.

Anterior, Kimberly Quaid a depus actele de divorţ în martie 2012, însă cuplul s-a reîmpăcat după câteva luni.

Dennis şi Kimberly Quaid s-au căsătorit în iulie 2004 şi au împreună doi copii, gemenii Thomas şi Zoe, care s-au născut cu ajutorul unei mame-surogat.

Dennis Quaid mai are un fiu în vârstă de 19 ani, Jack Henry, cu fosta sa soţie, actriţa Meg Ryan, cu care a fost căsătorit din 1991 până în 2001.

Totodată, actorul a mai fost căsătorit cu actriţa P.J. Soles, între anii 1978 şi 1983.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici