DJ Krush revine la Bucureşti, pe 23 octombrie (Video)

Muzicianul japonez DJ Krush revine la Bucureşti, pe 23 octombrie, când va susţine un concert în clubul Gaia, se arată pe site-ul oficial al artistului.

70 afișări
Imaginea articolului DJ Krush revine la Bucureşti, pe 23 octombrie (Video)

DJ Krush revine la Bucureşti, pe 23 octombrie

DJ Krush a mai concertat la Bucureşti anul trecut.

Hideaki Ishi, cunoscut sub numele de scenă DJ Krush, s-a născut în 1962, în Tokyo. Acesta este un producător şi un DJ cunoscut pentru muzica sa, ce include sunete provenite din natură, alături de sample-uri de jazz şi soul. La mijlocul anilor '80, el a pus bazele trupei Krush Posse, alături de care a activat până în anii '90, devenind astfel cunoscut în Japonia drept primul DJ care a evoluat alături de muzicieni în concerte live. Timp de aproape şapte ani, el a produs piese şi remixuri pentru alţi artişti, până ce, în final a lansat primul său album, "Strictly Turntablized", în 1994. Acesta a cuprins şi single-ul "Kemuri". Albumul a fost urmat, în 1995, de un nou material discografic, de factură comercială, "Krush". De la acel moment, DJ Krush a mai lansat alte opt albume, înregistrând cu Chance Records, Ninety Nine Records, Mo' Wax, Apollo şi Sony/Columbia.

Hideaki Ishi este în prezent un artist cunoscut la nivel internaţional ca producător, remixer şi DJ, aducând o notă unică scenei hip hop japoneze şi internaţionale.

Concertul este organizat de Livehouse, o agenţie de booking şi impresariere artistică ce oferă soluţii internaţionale de entertainment pentru clienţi corporate, agenţii de evenimente şi promoteri de clubbing. În 2008, agenţia a facilitat concerte în România pentru artişti şi trupe precum Jose Carreras, Koop, Stephane Pompougnac, Carl Kennedy şi R.I.O.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici