DJ Tiesto s-a accidentat în timpul unui concert din California

DJ Tiesto a fost spitalizat, vineri, după ce s-a lovit cu capul de un ecran uriaş, în timp ce urca pe scenă pentru a susţine un concert în San Jose, California, informează contactmusic.com.

238 afișări
Imaginea articolului DJ Tiesto s-a accidentat în timpul unui concert din California

DJ Tiesto s-a accidentat în timpul unui concert din California (Imagine: Mediafax Foto)

Muzicianul olandez, în vârstă de 45 de ani, tocmai urca pe scenă, când s-a lovit cu capul de un ecran uriaş, situat deasupra sa, şi a căzut, potrivit site-ului Tmz.com.

Acesta a încercat să susţină concertul, însă a fost nevoit să primească îngrijiri medicale şi să meargă la spital, unde i s-au aplicat câteva copci.

Din acest motiv, DJ Tiesto şi-a anulat concertul pe care trebuia să îl susţină sâmbătă, la Los Angeles, iar în prezent acesta se simte bine şi se recuperează.

Tijs Verwest, cunoscut sub numele de Tiesto, şi-a început cariera în 1985, lansându-se în perioada în care stilul progressive cu elemente trance cunoştea cea mai mare expansiune. Tiesto a ajuns de la turnee mondiale la a fi primul DJ care a mixat la Jocurile Olimpice, în 2004, în faţa a milioane de spectatori şi telespectatori, câştigând majoritatea premiilor destinate muzicii dance şi trance.

În ultimii ani, DJ Tiesto a susţinut mai multe concerte în Bucureşti şi în ţară. Cel mai recent concert al său în România a avut loc pe 18 iunie 2011, la Arenele Romane din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici