Două fotografii oficiale ale cuplului prinţul William - Kate Middleton, prezentate în premieră

Două noi fotografii oficiale care îl prezintă pe prinţul William alături de logodnica sa Kate Middleton, realizate de fotograful Mario Testino, au fost prezentate, duminică, la Londra, în avanpremiera căsătoriei cuplului, ce va avea loc pe 29 aprilie 2011.

225 afișări
Imaginea articolului Două fotografii oficiale ale cuplului prinţul William - Kate Middleton, prezentate în premieră

Două fotografii oficiale ale cuplului prinţul William - Kate Middleton, prezentate în premieră

Prima dintre fotografii prezintă o imagine formală a cuplului, în timp ce a doua, mai decontractată, pare să surprindă un moment de intimitate între cei doi logodnici.

Fotografiile au fost realizate pe 25 noiembrie, la nouă zile după anunţul logodnei prinţului William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, al doilea pe lista de succesiune la tronul Marii Britanii.

"Sunt foarte fericit că mi s-a cerut să mă ocup de acest eveniment istoric, aşteptat de lumea întreagă", a declarat Mario Testino, un celebru fotograf de origine peruană, autorul unora dintre cele mai marcante fotografii ale prinţesei Diana - mama prinţului William. Mario Testino i-a fotografiat adeseori pe prinţului William, pe fratele său - prinţul Harry şi pe tatăl lor, prinţul Charles.

În prima fotografie, William şi Kate pozează în picioare unul lângă celălalt, într-o cameră a palatului St. James din Londra. Braţul stâng al viitoarei prinţese se sprijină pe cel al logodnicului ei, punând în valoare inelul de logodnă, care i-a aparţinut prinţesei Diana.

În cea de-a doua fotografie, prinţul William o strânge în braţe pe Kate Middleton, iar capetele celor doi logodnici se ating, în timp ce aceştia abordează un zâmbet larg în faţa camerei.

Prinţul William şi Kate Middleton, care s-au cunoscut pe când erau studenţi la Universitatea St. Andrews din Scoţia, au o relaţie de aproape 10 ani, marcată de câteva despărţiri şi reîmpăcări.

William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton, ambii în vârstă de 28 de ani, s-au logodit în luna octombrie, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William - pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra - va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici