DRAGOSTE FĂRĂ LIMITE: O căţeluşă a adoptat cinci pisoi orfani - VIDEO

Cine spune că pisicile şi câinii nu se înţeleg, atunci nu a întâlnit-o pe Bridget, o femelă din rasa Yorkshire terrier, care are grijă de cinci pisicuţe orfane. Bridget, în vârstă de 10 ani, era distrusă după pierderea celor doi pui ai săi, astfel că personalul de la centrul Humane Society din Utah au decis să-i ofere spre adopţie micuţele orfane.

2782 afișări
Imaginea articolului DRAGOSTE FĂRĂ LIMITE: O căţeluşă a adoptat cinci pisoi orfani - VIDEO

DRAGOSTE FĂRĂ LIMITE: O căţeluşă a adoptat cinci pisoi orfani - VIDEO

Căţeluşa a fost încântată de noii săi pui, iar aceştia încearcă în orice mod să-i obţină afecţiunea, scrie Daily Mail.

Bridget îi hrăneşte, îi curăţă, asigurându-se că pisicuţele sunt în regulă. "Este foarte atentă cu igiena. Se asigură că toate pisicuţele sunt în permanenţă curate", a declarat unul dintre angajaţii centrului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici