Dramă în timpul unui meci de fotbal: Un arbitru a murit, după ce s-a prăbuşit pe teren | FOTO, VIDEO

Drama a avut loc la un meci din prima ligă din Bolivia. În minutul 50 al confruntării dintre Always Ready şi Oriente Petrolero, Victor Hugo Hurtado (32 de ani), centralul partidei, s-a prăbuşit pe teren. Jucătorii celor două echipe şi medicii aflaţi la faţa locului au încercat să îl ajute.

1513 afișări
Imaginea articolului Dramă în timpul unui meci de fotbal: Un arbitru a murit, după ce s-a prăbuşit pe teren | FOTO, VIDEO

Dramă în timpul unui meci de fotbal: Un arbitru a murit, după ce s-a prăbuşit pe teren | FOTO, VIDEO

S-a constatat că este vorba de un atac epileptic şi s-a decis transportarea arbitrului la spital. Pe drum, din precizările medicilor care se aflau în ambulanţă, Hurtado a suferit un stop cardiac şi nu s-a mai putut face nimic. Din păcate, s-a constatat decesul bărbatului, care era cunoscut ca având o situaţie medicală complicată. Se ştia faptul că are probleme cu inima şi că este epileptic.

Există posibilitatea ca problemele de sănătate să fie afectate de condiţiile meciului, ţinând cont că acesta s-a jucat la 4.000 m altitudine. Aşa se dispută majoritatea partidelor din Bolivia şi, din relatările presei internaţionale, jucătorii au dificultăţi. Acuză probleme cu respiraţia când sunt nevoiţi să evolueze la o astfel de înălţime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici