Drama unei vedete: Timp de opt ani m-am luptat cu bulimia. Îmi făceam leziuni pe mâini sau cicatrice. Faptul că mă răneam singură era tot o formă de dependenţă

O vedetă a mărturisit într-un interviu acordat în emisiunea "Behind the Music", de la postul muzical VH1, că, timp de mai bine de opt ani, s-a luptat cu bulimia şi s-a automutilat.

3872 afișări
Imaginea articolului Drama unei vedete: Timp de opt ani m-am luptat cu bulimia. Îmi făceam leziuni pe mâini sau cicatrice. Faptul că mă răneam singură era tot o formă de dependenţă

Drama unei vedete: Timp de opt ani m-am luptat cu bulimia. Îmi făceam leziuni pe mâini sau cicatrice. Faptul că mă răneam singură era tot o formă de dependenţă (Imagine: Hepta)

Cântăreaţa Nicole Scherzinger, fostă membră a grupului Pussycat Dolls, a mărturisit într-un interviu acordat în emisiunea "Behind the Music", de la postul muzical VH1, că, timp de mai bine de opt ani, s-a luptat cu bulimia, informează accesshollywood.com.

Scherzinger, care acum face parte dintre juraţii concursului "X Factor" din Marea Britanie, a spus că s-a confruntat cu această tulburare de alimentaţie considerată foarte gravă în perioada când făcea parte din trupa Pussycat Dolls.

"Am luptat în fiecare zi, timp de mulţi ani. De fiecare dată când rămâneam puţin singură făceam câte ceva. Înţelegeţi, chestii de genul leziuni pe mâini sau cicatrice, pe care a trebuit să le ascund de fete, pentru că ar fi spus presei, cu siguranţă", a povestit cântăreaţa. Ea a adăugat că, în perioada în care s-a luptat cu boala, devenea adesea foarte agresivă faţă de ea însăşi.

"Mă uram. Eram dezgustată de mine şi mi-era foarte ruşine cu imaginea mea. Mă simţeam foarte singură. Făceam parte dintr-un grup şi, cu toate astea, nu m-am simţit în viaţa mea mai singură", a mai mărturisit Nicole Scherzinger.

Artista se declară ruşinată că vorbeşte despre acest subiect şi spune că nu a făcut-o până acum pentru că s-a temut că i-ar putea răni pe cei dragi.

"Nu-mi place să fac pe victima şi nu am dorit ca familia mea să afle despre această problemă a mea, pentru că am considerat că vestea i-ar face să sufere. Cred că pot spune că aceasta a fost marea mea dependenţă, nu? Nu am luat niciodată droguri, dar şi bulimia este o formă de dependenţă. Bulimia a fost dependenţa mea, faptul că obişnuiam să mă rănesc singură era tot o formă de dependenţă", a mai spus Nicole Scherzinger în interviul acordat postului de televiziune.

Nicole Scherzinger urmează să fie înlocuită din poziţia de jurat al concursului britanic "X Factor" de cântăreaţa Mel B, scrie presa britanică.

Nicole Scherzinger, în vârstă de 34 de ani, s-a remarcat în calitate de solistă principală a grupului Pussycat Dolls, alături de care a lansat, în perioada 2004 - 2009, câteva piese de succes, precum "Don't Cha", "Stickwitu", "Beep", "Buttons", "When I Grow Up", "I Hate This Part" şi "Jai Ho! (You Are My Destiny)". În 2007, Nicole Scherzinger a semnat un contract solo cu casa de discuri Interscope, cu care a lansat două single-uri ce au fost bine primite de public - "Whatever U Like" şi "Baby Love".

În 2010, cântăreaţa a decis să părăsească definitiv grupul Pussycat Dolls şi să se concentreze asupra unei cariere solo. În 2011, artista şi-a lansat albumul de debut, intitulat "Killer Love", care a inclus câteva cântece ce au avut mare succes pe plan internaţional - "Poison", "Don't Hold Your Breath" şi "Right There".

Pe lângă cariera de cântăreaţă, Nicole Scherzinger a cochetat şi cu actoria, jucând în câteva producţii hollywoodiene, dar a avut apoi succes şi în alte domenii, precum moda şi televiziunea.

Nicole Scherzinger are o relaţie de mai mulţi ani cu pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton, marcată de câteva despărţiri şi împăcări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici