Duckadam a devenit din nou tată

Fostul internaţional român Helmuth Duckadam a devenit din nou tată, soţia sa Alexandra născând, în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul Matern din Arad, o fetiţă care se va numi Julianne.

649 afișări
Imaginea articolului Duckadam a devenit din nou tată

Duckadam a devenit din nou tată (Imagine: Mediafax Foto)

Fetiţa are 4,1 kilograme şi s-a născut la ora 01.30.

Duckadam s-a declarat foarte fericit şi a precizat că speră ca vineri să le poată externa pe soţia şi pe fiica sa, pentru a petrece finalul de săptămână la cabana sa din comuna Semlac.

"Sunt foarte fericit, nici nu ştiu cum să mai spun. E bine că amândouă sunt sănătoase şi că naşterea a decurs fără probleme. Cred că vineri le duc acasă la Semlac", a afirmat fostul portar.

Duckadam s-a căsătorit cu Alexandra în iunie 2007. El a mai fost căsătorit o dată, cu Ildiko, care s-a stabilit în 2003 în SUA. Duckadam şi Ildiko au doi copii: Helmuth, care este stabilit în Arad şi Brigitte, care se află cu mama sa în SUA.

Helmuth Duckadam, născut la 1 aprilie 1959, are şi un nepot patru ani, din partea fiului său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici