După 40 de ani, încă aşteaptă să afle cine i-a omorât iubita: „Cineva a văzut sau ştie ce s-a întâmplat pe plajă”

Sunt 40 de ani de când o adolescentă a fost omorâtă şi iubitul ei bătut crunt pe plaja Torrey Pines, iar criminalul nu a fost găsit.

1677 afișări
Imaginea articolului După 40 de ani, încă aşteaptă să afle cine i-a omorât iubita: „Cineva a văzut sau ştie ce s-a întâmplat pe plajă”

După 40 de ani, încă aşteaptă să afle cine i-a omorât iubita: „Cineva a văzut sau ştie ce s-a întâmplat pe plajă”

Sunetul valurilor care se sparg şi sentimentul pe care îl ai când mergi cu picioarele goale pe nisip nu vor mai fi niciodată la fel pentru James Alt.

„Am trăit aşa 40 de ani. Mi-a ajuns. Am stat prea mult pe plaja asta”, a declarat Alt.

Viaţa lui Alt s-a schimbat în august 1978 când a mers pe plajă cu iubita lui, atunci în vârstă de 15 ani, Barbara Nantais.

„Voiam să stăm pe plajă până am fi fost goniţi, dar asta nu s-a întâmplat”, a spus Alt.

Poliţia din San Diego a spus că au fost sunaţi să se ducă pe plajă, în dimineaţa zilei de 1 august, când au descoperit-o pe Nantais moartă. Ofiţerii au spus că a fost strangulată şi bătută până a murit. Alt a fost găsit în apropiere cu o rană la cap, neamintindu-şi de atac.

După 40 de ani, încă este furios din cauză că nu are niciun răspuns.

„Încă încercăm să ne dăm seama ce s-a întâmplat...iar asta e o ruşine pentru tehnologia din zilele noastre”, a spus Alt.

Locotenentul poliţiei din San Diego, Matt Dobbs, a trimis o declaraţie către FOX 5 în care spune: „Departamentul de Poliţie din San Diego a continuat să lucreze asupra cazului în toţi aceşti ani evaluând noile tehnologii criminalistice împotriva probelor pe care le avem şi combinând volumele de informaţii, încercăm să ne dăm seama de ceva ce ne-a scăpat. Din păcate, toate aceste eforturi nu au avut rezultat. Pot doar să-mi imaginez cât stres şi frustrare a cauzat familiei acest atac. Poliţia din San Diego însă luptă pentru rezolvarea crimei şi vrea pedepsirea celui care a săvârşit fapta. Ştim că cineva ştie ce s-a întâmplat şi îi rugăm să iasă în faţă şi să ne dea informaţiile de care avem nevoie pentru a rezolva cazul şi pentru a permite familiei să se liniştească”.

Alt a spus celor de la FOX 5 că este dezamăgit de cum a gestionat poliţia investigaţia şi acum va ruga FBI să preia controlul. Între timp, speră ca cineva să audă rugăminţile sale.

„Cineva a văzut sau ştie ce s-a întâmplat pe plajă. Trebuie să faceţi lucrul corect şi să ieşiţi în faţă pentru că, oricum, şi pe voi vă frustrează”, a spus Alt.

La şase ani dupa ce Nantais a fost ucisă, o altă adolescentă a fost omorâtă pe aceeaşi plajă, într-un mod similar. Acel caz a fost rezolvat, dar poliţia nu au avut nicio probă că acelaşi criminal a fost implicat şi în cazul lui Alt şi Nantais, dar oricum iau în considerare şi această variantă.

În acest caz se oferă o recompensă de 1.000 de dolari pentru cei ce aduc informaţii relevante. Alt spune că intre timp, ajută victimele altor atacuri violente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici