Ea e femeia care câştigă 80 de MILIOANE de dolari în fiecare lună. A fost supranumită La MADRINA şi nu are nicio rivală

Povestea Griseldei Blanco, regina traficului mondial de droguri, pare a fi una desprinsă din filme: a ordonat moartea a sute de oameni, a supravieţuit multor tentative de asasinat, totul în numele puterii şi al banilor, potrivit descopera.ro.

5724 afișări
Imaginea articolului Ea e femeia care câştigă 80 de MILIOANE de dolari în fiecare lună. A fost supranumită La MADRINA şi nu are nicio rivală

Ea e femeia care câştigă 80 de MILIOANE de dolari în fiecare lună. A fost supranumită La MADRINA şi nu are nicio rivală (Imagine: Hepta)

În lumea criminalităţii mondiale, Griselda a fost o regină. În lumea femeilor conducătoare de reţele infracţionale, nu a avut rivale. A ordonat moartea a sute de oameni, a supravieţuit multor tentative de asasinat. Şi-a condus oamenii din subordine cu mână de fier. A fentat justiţia şi autorităţile americane. A fost idol pentru mii de oameni încă din timpul vieţii. A fost subiect de filme şi i s-au dedicat cântece. În cele din urmă a sfârşit-o în mod previzibil pentru o femeie din mafia traficului de droguri. Însă cu siguranţă, povestea vieţii ei nu va fi niciodată uitată în toată lumea Americii Latine.

La Madrina

Micuţă, scundă, cu bărbie dublă, expresie blajin-resemnată şi cu o constituţie fizică îndesată, cea considerată de mulţi drept cea mai periculoasă femeie interlop din lume, ar părea la prima vedere o bunicuţă liniştită din vecini. Doar că nimeni dintre cei care o cunoşteau sau au auzit de Griselda Blanco nu se gândeau la ea în aceşti termeni. Femeia în vârstă de 69 de ani îşi construise o reputaţie cumplită presărată cu sute de crime la ordinul său.

Născută pe data de 15 februarie 1943 în Columbia, cea care avea să fie cunoscută ulterior sub nume precum Naşa Drogurilor, Regina Narco-Traficanţilor, La Madrina, Văduva Neagră din Cartagena, a fost responsabilă pentru mai mult de 300 de execuţii la comandă în perioada când era stăpâna traficului de droguri dinspre Columbia spre New York, Miami şi California. Născută în Cartagena, o localitate din nord-estul Columbiei, Griselda şi mama ei, Ana Lucia Restrepo s-au mutat în oraşul Medellin, pe când Griselda avea doar trei ani.


Află povestea incredibilă a Griseldei Blanco pe DESCOPERĂ

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici