Eddie Murphy nu vrea să-şi vadă fiica pentru că Mel B i-a întins o cursă

Actorul american Eddie Murphy a declarat că nu vrea să aibă nimic de-a face cu fiica sa, în vârstă de 11 luni, pe care o are cu Mel Brown, fostă membră Spice Girls, din cauză că aceasta din urmă i-a întins o cursă pentru a avea copilul.

72 afișări
Imaginea articolului Eddie Murphy nu vrea să-şi vadă fiica pentru că Mel B i-a întins o cursă

Eddie Murphy nu vrea să-şi vadă fiica pentru că Mel B i-a întins o cursă (Imagine: www.thisislondon.co.uk)

Starul american a spus că Mel l-a asigurat că ia anticoncepţionale şi a adăugat că au făcut sex doar de trei ori,  informează thisislondon.co.uk .

O sursă apropiată actorului a declarat pentru revista The National Enquirer: "Ceea ce trebuia să fie o relaţie pasageră s-a terminat cu sarcina ei şi cu un proces de milioane de dolari".

Deşi Eddie a recunoscut-o pe Angel ca fiică, el a spus că nu vrea să o vadă pe fetiţă pentru că nu vrea să dea ochii cu Mel. "(Eddie, n.r.) spune că va aştepta ca Angel să crească pentru a o putea cunoaşte fără ca mama ei să se amestece în asta", a adăugat aceeaşi sursă.

Mel B şi Eddie Murphy au avut o relaţie foarte scurtă în vara anului 2006. Imediat ce Mel B a anunţat că este însărcinată, Murphy a declarat, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că relaţia lor s-a încheiat şi a negat faptul că ar fi tatăl copilului. Angel Iris s-a născut pe 3 aprilie 2007, aceasta având aceeaşi zi de naştere cu tatăl său. Murphy a recunoscut că este tatăl fetiţei abia după ce rezultatele testului de paternitate au fost făcute publice. El nu a încercat niciodată să-şi vadă fetiţa.

Murphy, în vârstă de 46 de ani, şi Brown, în vârstă de 32 de ani, sunt în prezent în proces pentru stabilirea pensiei alimentare şi a drepturilor de vizitare a copilului. În ciuda faptului că Mel a negat acest lucru, Eddie spune că i-a plătit lunar cântăreţei suma de 15.000 de dolari şi toate cheltuielile medicale din timpul sarcinii.

Murphy a divorţat în anul 2006 de Nicole, cu care a fost căsătorit timp de 13 ani. Cei doi au au împreună cinci copii. Pe 1 ianuarie 2008 s-a căsătorit în Bora Bora cu producătoarea Tracey Edmonds, însă cei doi s-au despărţit după două săptămâni.

Melanie Brown s-a căsătorit în secret, în iunie 2007, la Las Vegas, cu producătorul Stephen Belafonte, şi mai are o fiică, în vârstă de opt ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici