Eddie Murphy refuză să-şi vadă fiica pe care o are cu Melanie Brown

Actorul Eddie Murphy, aflat în proces cu cântăreaţa Mel Brown, membră a trupei Spice Girls, pentru stabilirea pensiei alimentare pe care el trebuie să o plătească pentru întreţinerea fiicei lor, a declarat că nu este interesat să-şi vadă vreodată copilul.

4 afișări
Imaginea articolului Eddie Murphy refuză să-şi vadă fiica pe care o are cu Melanie Brown

Eddie Murphy refuză să-şi vadă fiica pe care o are cu Melanie Brown

Potrivit The Sun, avocaţii celor două vedete au avut o audiere la un tribunal din Los Angeles pentru a stabili pensia alimentară pe care trebuie să o plătească Murphy şi drepturile de vizitare a copilului.

Actorul în vârstă de 46 de ani a şocat, însă, pe toată lumea, după ce a declarat că nu este interesat să-şi cunoască fiica pe care o are cu Mel Brown, Angel Iris, care s-a născut pe 3 aprilie 2007, aceasta având aceeaşi zi de naştere cu tatăl său.

Iniţial, Murphy a negat faptul că este tatăl fetiţei, până când rezultatele testului de paternitate, făcute publice în iunie, au demonstrat contrariul. El nu a încercat niciodată să-şi vadă fetiţa.

Rezolvarea cazului a fost amânată cu încă trei luni, pentru că Eddie Murphy a refuzat să depună o ofertă în privinţa pensiei alimentare.

Mel B, în vârstă de 32 de ani, şi Eddie Murphy au avut o relaţie foarte scurtă în vara anului 2006. Imediat ce Mel B a anunţat că este însărcinată, Murphy a declarat, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că relaţia lor s-a încheiat şi a negat faptul că ar fi tatăl copilului.

Din cauza faptului că nu doreşte să-şi vadă copilul şi pentru că a refuzat iniţial să-şi recunoască paternitatea, Murphy a fost supranumit "Beverly Hills Cunt", după numele seriei în care a jucat, "Poliţistul din Beverly Hills".

Eddie Murphy, care este proaspăt divorţat, s-a logodit de curând cu producătoarea Tracey Edmonds şi are cinci copii pe care i-a recunoscut oficial.

Melanie Brown s-a căsătorit în secret, în iunie, la Las Vegas, cu producătorul Stephen Belafonte, şi mai are o fiică, în vârstă de opt ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici