Edi Stancu a aflat că va fi tată pe scena de la "Românii au talent"

Coregraful Edi Stancu a aflat că iubita lui, Silvia, este însărcinată, în direct, pe scena de la emisiunea "Românii au talent", informează postul de televiziune Pro TV.

1640 afișări
Imaginea articolului Edi Stancu a aflat că va fi tată pe scena de la "Românii au talent"

Edi Stancu a aflat că va fi tată pe scena de la "Românii au talent" (Imagine: PRO TV)

Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa a devenit neîncăpătoare pentru miile de dobrogeni dornici să ia parte la show-urile "Românii au talent". Sute de oameni au aşteptat ore în şir pentru a putea vedea măcar o parte din spectacolul de la Pro TV. Pe scena din Constanţa au urcat talente incredibile şi diverse: sculptură în gheaţă, mers cu spatele pe bicicletă, flutebox, cântăreţi la instrumente neconvenţionale, trupe de dans, cântăreţi şi imitatori de tot felul. Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu au avut dificila misiune de a-i selecta pe cei mai buni şi de a-i trimite în etapa următoare, spre marele premiu de 120.000 de euro.

Surprizele s-au ţinut lanţ şi de această dată. La unul din show-uri, Mihai Petre a intrat pe scenă în postura de cameraman, încercând să surprindă cât mai multe reacţii ale publicului. Andi nu s-a lăsat nici el mai prejos şi le-a cântat constănţenilor. Andra şi Smiley au pus şi ei imediat la cale un duet, iar sala întreagă i-a acompaniat. De departe însă protagonistul celei mai mari surprize a serii a fost Edi Stancu. După ce baletul pe care îl coordonează şi-a încheiat numărul, aceştia au ridicat o pancardă pe care scria "Edi, eşti tătic!". Iubita lui, Silvia, membră a baletului, este însărcinată şi a ales să-i dea vestea pe scena din Constanţa. Momentul a fost foarte emoţionat, cei doi au izbucnit în lacrimi şi au fost copleşiţi de îmbrăţişările colegilor.

Caravana "Românii au talent" a străbătut mii de kilometri în căutarea celor mai spectaculoase talente. Craiova, Timişoara, Cluj, Iaşi şi Constanţa sunt oraşele bifate în căutarea românilor care au ceva de arătat întregii ţări. Mii de participanţi au mers la preselecţiile din întreaga ţară în încercarea de a intra în cursa pentru premiul de 120.000 de euro. Juriul, format din Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, a avut de ales din peste 200 de numere care au făcut senzaţie pe scenele din întreaga ţară. Cei care nu s-au înscris până acum, mai au o ultimă şansă. În curând, preselecţiile pentru show-ul de la Pro TV vor ajunge şi la Bucureşti, urmând ca data exactă şi spaţiul de desfăşurare să fie anunţate ulterior. Până atunci, înscrierile se fac în continuare pe site-ul romaniiautalent.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici