Elena Udrea: M-am căsătorit de ziua mea. Practic, soţul a vrut să scape de un rând de cadouri, le-a comasat - GALERIE FOTO

Ministrul Elena Udrea a gătit şi a decorat bradul de Crăciun, într-o emisiune difuzată de postul Acasă, în care a povestit că pe 26 decembrie nu este doar ziua sa de naştere, ci şi a opta aniversare a căsătoriei, ea spunând că soţul ei a vrut să scape de un rând de cadouri şi a comasat evenimentele.

2487 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea: M-am căsătorit de ziua mea. Practic, soţul a vrut să scape de un rând de cadouri, le-a comasat - GALERIE FOTO

Elena Udrea: M-am căsătorit de ziua mea. Practic, soţul a vrut să scape de un rând de cadouri, le-a comasat (Imagine: Facebook)

"Soţul cred că a vrut să scape de un rând de cadouri şi le-a comasat. A zis «Bun, uite, de ziua ta ne şi căsătorim», aşa că întotdeauna practic primesc un singur rând de cadouri. Exact pe 26 (decembrie - n.r.) am avut cununia civilă şi exact când făceam eu 30 de ani. Deci, cu ocazia aceasta indirect spunem şi vârsta", a spus Udrea.

Ea a gătit sarmale şi salată bœuf - pe care a aranjat-o în formă de barcă -şi a împodobit bradul alături de Roxana Ciuhulescu. Udrea a menţionat că nu mai are timp să gătească şi tocmai de aceea se bucură când are ocazia să facă acest lucru.

"Atunci când vreau să fac ceva o mai sun pe mama să o mai întreb. De exemplu, ordinea în care se pun legumele în ciorbă. E adevărat că rar în ultimii ani", a spus Elena Udrea amintindu-şi că în vremea copilăriei mânca varza până când mama sa apuca să termine de împachetat sarmalele.

Elena Udrea a mai spus că în vremea studenţiei era printre fetele care ştiau cel mai bine să gătească, inclusiv mâncăruri specifice Paştelui, mai greu de realizat.

Întrebată dacă se gândeşte să aibă un copil, Elena Udrea a spus: "Te gândeşti tot timpul, de la o vârstă. Dar când va vrea Dumnezeu".

După ce a gătit îmbrăcată în negru şi cu un şorţ în carouri roşii şi albe, Elena Udrea a îmbrăcat o rochie roşie, fiind pregătită să îşi întâmpine oaspeţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici