Elena Udrea şi Theodor Paleologu s-au plimbat desculţi pe plajă la Sulina

Ministrul Turismului Elena Udrea şi ministrul Culturii Theodor Paleologu s-au întâlnit, vineri la Sulina, unde s-au plimbat desculţi pe plajă şi au discutat cu autorităţile locale şi cu localnicii.

326 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea şi Theodor Paleologu s-au plimbat desculţi pe plajă la Sulina

Elena Udrea şi Theodor Paleologu s-au plimbat desculţi pe plajă la Sulina (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a ajuns la Sulina de la Murighiol într-o şalupă şi a fost aşteptată pe chei în faţa Primăriei oraşului de către Theodor Paleologu, primarul Aurel Dimitriu, reprezentanţi ai autorităţilor locale, de o tânără îmbrăcată în costum naţional şi de patru preoţi.

Grupul a discutat apoi cu ministrul Turismului într-o sală de şedinţe a Primăriei, unde primarul le-a prezentat invitaţilor investiţiile care urmează să se deruleze în oraş.

După aceasta, Udrea şi Paleologu, însoţiţi de primar şi de preoţi, au vizitat plaja, cei doi miniştri descălţându-se şi intrând în apă până la glezne.

Udrea a spus că este prima dată în acest an când intră în mare. Ea a remarcat şi câţiva peştişori care înotau aproape de ţărm.

"Uitaţi, sunt peştişori! Se fac ei mari şi îi mâncăm după aceea!" a afirmat ministrul Turismului.

După ce a ieşit din mare, Udrea s-a îndepărtat de ţărm alături de primar şi de reprezentanţii autorităţilor locale, care i-au explicat în ce vor consta investiţiile pe care vor să le facă în zonă.

Între timp, Theodor Paleologu, care se plimba singur pe ţărm, s-a apropiat de grupul care analiza oportunităţile de investiţii.

"Vine şi domnul Paleologu!" a remarcat un oficial din primărie. Udrea a replicat, cu spatele la mare, fără să se întoarcă: "Vine? E în slip?".

Udrea a vizitat, în perioada, 11 - 12 iunie, mai multe localităţi din Delta Dunării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici