Elizabeth Hurley, în episodul pilot al serialului "Wonder Woman"

Modelul şi actriţa britanică Elizabeth Hurley a anunţat prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter că a primit un rol în episodul pilot al serialului de televiziune "Wonder Woman", ce va fi produs de David E. Kelley pentru reţeaua de televiziune NBC.

33 afișări
Imaginea articolului Elizabeth Hurley, în episodul pilot al serialului "Wonder Woman"

Elizabeth Hurley, în episodul pilot al serialului "Wonder Woman" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt încântată să joc în episodul pilot «Wonder Woman» pentru NBC", a declarat Liz Hurley. "Voi interpreta personajul negativ. Abia aştept", a adăugat actriţa britanică.

Reprezentanţii NBC au refuzat să confirme distribuţia acestui proiect de televiziune, însă o sursă din companie a declarat că directorii reţelei NBC au obţinut deja permisul de muncă pentru Elizabeth Hurley. Ea va apărea ca invitat special în episodul pilot al serialului.

Adrianne Palicki, devenită celebră în Statele Unite după apariţiile sale în serialul "Friday Night Lights", a fost distribuită în rolul noii Wonder Woman.

Acest proiect de televiziune, realizat pe baza unui volum de benzi desenate publicat de grupul DC Comics, prezintă o nouă versiune a poveştii de viaţă a eroinei principale - Wonder Woman sau Diana Prince, interpretată de Adrianne Palicki - care încearcă să găsească un echilibru între activităţile ei de luptătoare împotriva crimei organizate, directoare a unei corporaţii de succes şi rolul de femeie modernă.

Liz Hurley, în vârstă de 45 de ani, este actriţă şi model şi conduce o fermă cu produse bio în Gloucestershire. Are un fiu în vârstă de opt ani, Damian, iar în 2007 s-a căsătorit cu magnatul indian Arun Nayar. Anul trecut au existat zvonuri privind problemele din căsnicia lor, care au fost însă negate cu hotărâre de Liz Hurley. Actriţa britanică a ţinut din nou prima pagină a ziarelor la sfârşitul anului trecut, când a anunţat că s-a despărţit de soţul ei milionar şi a fost surprinsă în ipostaze intime în compania jucătorului australian de crichet Shane Warne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici