Elizabeth Taylor a fost externată

Actriţa americană Elizabeth Taylor a fost externată din clinica din Los Angeles unde a fost spitalizată, vineri, pentru un control medical de rutină, informează Reuters.

10 afișări
Imaginea articolului Elizabeth Taylor a fost externată

Elizabeth Taylor a fost externată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am fost externată, sunt acasă şi mă simt minunat", a declarat celebra actriţa americană, în vârstă de 77 de ani, într-un post pe contul său de Twitter. "Le mulţumesc tuturor pentru dragostea şi sprijinul lor", a adăugat Elizabeth Taylor.

Dick Guttman, agentul de presă al actriţei, a declarat că nu are nimic de adăugat, deoarece şi el a aflat această veste tot prin intermediul serviciului de micro-blogging Twitter.

Ştirea despre internarea actriţei Elizabeth Taylor a făcut înconjurul lumii vineri, când actriţa a postat un mesaj în care i-a mulţumit fostului top-model Kathy Ireland pentru florile trimise.

Dick Guttman, agentul de presă al actriţei americane, a mărturisit recent că aceasta "s-a îndrăgostit" de Twitter, prin intermediul căruia le-a spus admiratorilor săi că este fan al peliculei "Twilight".

Elizabeth Taylor, în vârstă de 77 de ani, şi-a câştigat celebritatea la vârsta de 12 ani, cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944). Recompensată cu două premii Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) şi "Cui îi e frică de Virginia Woolf?" (1966), Taylor a fost căsătorită de opt ori - de două ori cu actorul Richard Burton. Ultimul său mariaj, cu muncitorul în construcţii Larry Fortensky, a durat cinci ani şi s-a încheiat în 1996.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici