Elon Musk a scris şi interpretat o piesă. Cum sună single-ul şi ce l-a inspirat pe miliardar

Omul de afaceri Elon Musk scrie şi interpretează muzică dance electronică, arată Independent.

927 afișări
Imaginea articolului Elon Musk a scris şi interpretat o piesă. Cum sună single-ul şi ce l-a inspirat pe miliardar

Sursa: Twitter

Elon Musk a încheiat o săptămână aglomerată. După ce a dus compania Tesla la un preţ record al acţiunilor şi a coordonat lansarea pe orbite a unei noi serii de 60 sateliţi pentru internet SpaceX, miliardarul a lansat şi o piesă de muzică dance electronică.

Miliardarul a publicat melodia ”Don’t Doubt Ur Vibe” pe platforma SoundCloud vineri dimineaţa şi a adunat mii de ascultători încă de la primele ore.

Musk a publicat pe Twitter şi imagini care îl înfăţişează în timp ce lucrează în studioul de înregistrări ca şi ciorne ale versurilor.

“Am scris versurile şi am interpretat partea vocală”, a notat Musk.

Piesa are numai două versuri: “Don’t doubt your vibe because it’s true. Don’t doubt your vibe because it’s you”.

Nu e prima dată când Musk vine în faţa publicului cu piese muzicale. El a dat publicităţii în 2019 o piesă cu titlul ”RIP Harambe”. Piesa a avut 2,5 milioane de rulări.

Miliardarul este fondatorul companiei producătoare de maşini electrice Tesla şi numele din spatele companiei SpaceX, jucător important în transportul spaţial privat. S-a născut în Pretoria, Africa de Sud, în 1971, şi s-a mutat în Canada la vârsta de 17 ani, iar, în 1992, s-a transferat la Universitatea din Pensylvania, unde a obţinut diplome în economie şi fizică.

În aprilie 2017, Tesla devenea cel mai valoros producător de maşini din SUA, iar averea lui Musk urca spre 15 miliarde de dolari.

În 2018, Musk a acceptat să demisioneze din funcţia de preşedinte al companiei Tesla şi să plătească o amendă de 20 de milioane de dolari în cadrul unui acord cu autorităţile de reglementare din domeniu. Decizia a venit după ce a publicat un mesaj pe Twitter, în care a anunţat, în glumă, că va lista la bursă compania şi o va trece sub control privat.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici