Elon Musk, la a treia lansare în spaţiu, în 2 săptămâni. Teoriile conspiraţiei: Pregăteşte apocalipsa. Ne va şterge de pe faţa pământului

  • Zborul a dus încă o serie de sateliţi Starlink pe orbită
  • Numărul sateliţilor Starlink ajunge la 540
  • Teoriile conspiraţiei se înmulţesc
24138 afișări
Imaginea articolului Elon Musk, la a treia lansare în spaţiu, în 2 săptămâni. Teoriile conspiraţiei: Pregăteşte apocalipsa. Ne va şterge de pe faţa pământului

Elon Musk

Elon Musk este cel mai probabil un tată foarte mândru. Nu-i de ici de colo să-ţi vezi copiii zburând atât de sus şi atât de departe.

A avut loc a treia lansare SpaceX în doar două săptămâni şi încă 450 de sateliţi Starlink au ajuns pe orbită.

Şi, ca de obicei, părerile sunt foarte împărţite.

Pe de o parte sunt cei care îl aplaudă pe Musk pentru că vrea să facă internetul accesibil pentru milioane de oameni sau cei care spun că cerul nopţii va fi mult mai animat.

De partea cealaltă sunt cei care spun că sateliţii ne vor strica priveliştea nocturnă sau duc teoriile conspiraţiei la un nou nivel.

Am auzit păreri că Starlink va fi de fapt un Skynet şi va veni Terminatorul să ne rezolve pe toţi.

Alţii au văzut „Geostorm” şi îi dau înainte cu apocalipsa care ne va şterge de pe suprafaţa pământului şi, fireşte, nu puteau lipsi adepţii teoriei 5G, care pretind că Musk o să ne bage tuturor Covid-ul în case.

Până una alta, rămânem cu un interesant balet pe cerul nopţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici