Elon Musk, şofer de test la modelul electric de la Volkswagen: "E destul de bună!"

  • CEO-ul Tesla a făcut o vizită în Germania săptămâna trecută
  • Şeful VW se laudă pe reţelele sociale cu testul făcut de Musk în timpul vizitei
  • Lui Elon Musk i-ar fi plăcut ca modelul german să aibă mai multă putere
3017 afișări
Imaginea articolului  Elon Musk, şofer de test la modelul electric de la Volkswagen: "E destul de bună!"

Elon Musk, şofer de test la...Volkswagen, pe modelul electric: "E destul de bună!"

În timpul vizitei din Germania de săptămâna trecută, Musk a dat o tură cu modelul ID.3, alături de Herbert Diess, preşedintele VW, pentru a testa concurenţa electrică. Neamţul l-a aşteptat pe preşedintele Tesla la aeroport, unde i-a oferit o plimbare cu hatchbackul electric ID.3.

Chiar dacă Tesla se mută pe teritoriul Volkswagen, prin construirea unei fabrici noi lângă Berlin, cei doi competitori şi-au făcut complimente pentru progresele din domeniul automobilelor electrice.

În video-ul postat de preşedintele VW pe LinkedIn, Musk spune despre maşina pe care o testează că "e destul de bună, pentru o maşină ne-sportivă". Diess îi sugerează să încerce mai degrabă un Porche Taycan în acest caz, construit tot de grupul VW.

Modelul ID.3 are un preţ de pornire de 35.000 de euro în prezent, şi o autonomie între 330 şi 550 de km. Un Tesla Model 3 pleacă de la 42.900 de euro, cu o autonomie între 402 şi 543 de km.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici