Elton John revine la Bucureşti

Elton John revine în România, într-un concert care va avea loc pe 5 iunie 2010, în Piaţa Constituţiei din Capitală, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului, Modus.

243 afișări
Imaginea articolului Elton John revine la Bucureşti

Elton John revine la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Concertul de la Bucureşti va face parte dintr-un turneu al artistului. "Probabil va fi cel mai mare turneu pop al anului", a declarat Ştefan Moroşanu, general manager Modus.

Potrivit acestuia, biletele la concert vor fi puse în vânzare, cel mai probabil, sâmbătă dimineaţă. Preţul acestora nu a fost făcut public pentru moment.

Elton John a mai concertat la Bucureşti pe 21 iunie 2003, pe stadionul Cotroceni.

Într-o carieră de aproape cinci decenii a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul din cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor.

Elton a fost unul dintre cele mai dominante nume ale muzicii în anii '70, cu şapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite şi şase single-uri No. 1.

Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock'n'roll. El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA după sfârşitul anilor '80. El a intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit cavaler în 1998.

Printre hiturile sale cele mai cunoscute se numără "Don't Go Breaking My Heart", "Sorry Seems to Be the Hardest Word", "I'm Still Standing", "Nikita", "Sacrifice", "Candle In the Wind", "Something About the Way You Look Tonight".

Cel mai recent album de studio al său este "The Captain & the Kid", lansat în 2006.

Elton John a strâns de-a lungul anilor peste 100 de milioane de lire sterline (aproximativ 112 milioane de euro) în scopuri caritabile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici