Elvis Presley, comemorat de peste 500 de fani ai săi, la Mioveni (Video)

Inegalabilul Elvis Presley a fost comemorat, în noaptea de sîmbătă spre duminică, de peste 500 de fani săi din toată ţara, printr-un spectacol desfăşurat în piaţa Dacia din Mioveni, atmosfera fiind incendiară pe tot parcursul nopţii.

38 afișări
Imaginea articolului Elvis Presley, comemorat de peste 500 de fani ai săi, la Mioveni (Video)

Elvis Presley, comemorat de peste 500 de fani ai săi, la Mioveni

Amfitrionul manifestării organizate cu prilejul Zilelor Oraşului a fost Valentin Mogoasa, cunoscut în lumea muzicii ca "Elvis de la Mioveni".

"Spectacolul a avut loc în piaţa Dacia din localitate, unde fanii lui Elvis au cântat şi au dansat toată noaptea. Eu sunt de mic unul dintre cei mai înfocaţi iubitori ai muzicii regelui rock'n roll, am ridicat un altar în memoria idolului meu, am inaugurat un Club "Elvis Presley" în faţă căruia am ridicat o statuie, iar visul meu de mic a fost să organizez un concert în aer liber în cadrul căruia imitatorii lui Elvis, veniţi din toată ţara, să cânte live, acompaniaţi de un band. Printre invitaţii de seamă de la Mioveni a fost şi Elvis Romano din Maramureş, un cunoscut personaj din filmele regizorului Cristian Nemescu, care a interpretat un cântec al Marelui Elvis în limba rromani", a declarat Valentin Mogoasa, zis Elvis din Mioveni.

La finalul spectacolului, fanii au avut parte de o surpriză dulce, un tort imens, în formă de chitară.

Organizatorul manifestării a data asigurări că show-ul imitatorilor lui Elvis va avea loc în fiecare an la Mioveni, iar, începând din 2009, la spectacol vor participa şi fani din străinătate.

Elvis Presley, "Regele rock'n roll-ului", a avut, timp de 22 de ani, a avut o carieră prolifică, în muzică şi film, cu 64 de albume de studio sau live, 149 de single-uri şi nenumărate concerte, dar şi 31 de filme şi 2 documentare. A murit la 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani, în urma unei crize cardiace provocate de excesele de medicamente şi droguri. Influenţa muzicii sale asupra culturii este mondială, Elvis rămânând principalul actor care a popularizat rock'n roll-ul, numeroşi artişti definindu-se în continuare în raport cu influenţa lui, iar muzica şi imaginea lui încântând milioane de fani, tineri şi adulţi, din întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici