Eminem, dat în judecată de un vagabond newyorkez, pentru 9 milioane de dolari - VIDEO

Rapperul Eminemn a fost dat în judecată, pentru 9 milioane de dolari, de un vagabond din New York, care susţine că muzicianul "i-a furat" o idee pentru a realiza spotul publicitar "Born of Fire" al constructorului de automobile Chrysler, difuzat la gala Super Bowl din 2011.

273 afișări
Imaginea articolului Eminem, dat în judecată de un vagabond newyorkez, pentru 9 milioane de dolari - VIDEO

Eminem, dat în judecată de un vagabond newyorkez, pentru 9 milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului Allhiphop.com, Stephen Lee Pieck din New York a depus o plângere la Tribunalul Districtual al Statelor Unite, pe 12 ianuarie, informează music-news.com.

Plângerea a fost scrisă de mână, iar la rubrica "adresă", reclamantul afirmă că este o persoană fără adăpost.

Pieck susţine că a luat masa cu cântăreaţa Christina Aguilera şi Jordon Bratman, fostul ei soţ, la restaurantul Legal Sea Foods, unde Aguilera l-a sunat pe Eminem, i l-a dat la telefon, iar el i-a povestit rapperului ideea pe care o avea despre un videoclip, iar acea idee a fost utilizată apoi în spotul "Born of Fire".

"Vreau ca tribunalul să mă despăgubească cu o sumă totală de 9 milioane de dolari", afirmă Pieck în cererea sa. "Eu am conceput fiecare detaliu al reclamei, iar ideea pentru acel spot publicitar mi-a fost furată. În plus, nu am primit nicio recompensă financiară pentru munca pe care am depus-o", a mai spus el.

Reclama a fost difuzată în pauza finalei Super Bowl din 2011 şi îl prezintă pe Eminem conducând cel mai nou model creat de constructorul de automobile Chrysler prin oraşul Detroit.

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, şapte albume, care s-au vândut în 86,5 milioane de exemplare în toată lumea. După ce şi-a făcut debutul, în 2002, în calitate de actor, cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Cel mai recent album al său, intitulat "Recovery", a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite în anul 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici