Eminem susţine un concert gratuit în oraşul său natal

Rapperul american Eminem va susţine un concert gratuit în oraşul său natal, Detroit, în seara de marţi, 19 mai, informează New Musical Express.

201 afișări
Imaginea articolului Eminem susţine un concert gratuit în oraşul său natal

Eminem susţine un concert gratuit în oraşul său natal

Acest spectacol marchează lansarea albumului "Relapse", primul material al rapperului din ultimii patru ani. Biletele pentru concert vor fi oferite începând cu ora locală 17.00, în clădirea Record Time.

Locul şi ora concertului nu au fost precizate de organizatori, însă fiecare persoană care va ridica un bilet va primi aceste informaţii la sediul Record Time. Potrivit unei informaţii postate pe pagina oficială a lui Eminem de pe Myspace.com, spectacolul va avea loc "undeva în zona Detroit".

Invitatul special la acest concert va fi DJ Jazzy Jeff.

Cel mai recent album lansat de Eminem a fost "Curtain Call: The Hits", în 2005, care s-a vândut în 2,9 milioane de copii în Statele Unite, conform Nielson SoundScan. Precedentul album a fost "Encore", din 2004, care s-a vândut în 5,1 milioane exemplare.

Eminem a încercat, în ultimii ani, să lupte împotriva dependenţei de droguri, fiind internat în repetate rânduri în clinici de dezintoxicare. În plus, rapperul a divorţat, în decembrie 2006, de soţia sa, Kim, cei doi luptându-se în justiţie pentru custodia fiicei lor, a cărei tutelă este deţinută în prezent de cântăreţ.

Eminem a realizat, de-a lungul carierei sale, şase albume care s-au vândut în 60 de milioane de exemplare în toată lumea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici