Emisiunea "The Ellen DeGeneres Show" va fi difuzată în China

Emisiunea "The Ellen DeGeneres Show", care emite pe reţeaua de televiziune americană NBC, va fi difuzată în China, fiind prima producţie de gen transmisă în această ţară, au anunţat marţi distribuitorii americani şi chinezi.

621 afișări
Imaginea articolului Emisiunea "The Ellen DeGeneres Show" va fi difuzată în China

Emisiunea "The Ellen DeGeneres Show" va fi difuzată în China

Emisiunea "The Ellen DeGeneres Show", care a ajuns la cel de-al 11-lea sezon, poate fi urmărită în China pe reţeaua online Sohu Video, la 48 de ore după transmiterea sa în SUA şi cu subtitrare în limba chineză, au anunţat reprezentanţii companiilor Sohu.com Inc şi Time Warner Inc.

"Ni hao! Ni Hao. Ni hao, y'all!" ("Bună, tuturor", n.r.), şi-a salutat Ellen DeGeneres publicul la începutul emisiunii de marţi, adăugând în glumă: "Este aceeşi emisiune, dar va avea subtitrare şi se va numi «The Happy Lady Dance Hour»".

Transmisă de luni până vineri, timp de o oră, "The Ellen DeGeneres Show" este una dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment din Statele Unite, cu o audienţă cuprinsă între 3 şi 4 milioane de spectatori.

Ellen DeGeneres, prima vedetă din televiziunea americană care a dezvăluit în direct că este lesbiană, în 1997, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, într-o ceremonie care a avut loc în septembrie 2012, la Los Angeles. Tot în 2012, DeGeneres a primit şi cel mai prestigios premiu de comedie din industria de divertisment din Statele Unite ale Americii - Mark Twain Prize for American Humor.

De asemenea, vedeta de televiziune americană a fost desemnată prezentatoarea principală a galei de decernare a premiilor Oscar din 2014, care va avea loc pe 2 martie. Ellen DeGeneres a mai prezentat gala de decernare a prestigioaselor premii în 2007.

Ellen DeGeneres, în vârstă de 55 de ani, s-a remarcat în animaţia "În căutarea lui Nemo/ Finding Nemo", în care a asigurat vocea pentru unul dintre personajele principale. Ea a devenit apoi realizatoarea şi prezentatoarea propriului show TV - "The Ellen DeGeneres Show" -, a scris cărţi care au ajuns bestseller şi a făcut parte din juriul emisiunii "American Idol", care se bucură de o mare audienţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici