Emma Watson vrea să se întoarcă la universitate

Emma Watson doreşte să reia cursurile de limba engleză la Universitatea Brown, în ianuarie 2013, după o pauză de un, informează presa din Marea Britanie.

657 afișări
Imaginea articolului Emma Watson vrea să se întoarcă la universitate

Emma Watson vrea să se întoarcă la universitate (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Watson şi-a început studiile universitare în 2009, la Rhode Island, Massachusetts, unde a fost studentă timp de doi ani, înainte de a se transfera la Oxford. Odată cu transferul, actriţa decis ca, din cauza carierei cinematografice, să îngheţe cel de-al treilea an universitar pe care intenţionează să îl reia acum.

"Emma se va întoarce la universitate în ianuarie", a declarat pentru ediţia online a publicaţiei Daily Mail un apropiat al starletei.

Actriţa în vârstă de 22 de ani a spus că speră ca anul viitor să obţină diploma de licenţă în limba engleză şi a recunoscut că primii doi ani din viaţa de studentă au fost extrem de dificili.

"Primii mei doi ani la Brown nu au fost uşori, nu pentru că cineva ar fi încercat să îmi pună beţe în roate, ci pentru că, mă înţelegeţi… fără un program de colegiu la care să se supună toată lumea…iar la Brown toată lumea face lucruri complet diferite şi fiecare îşi alege propriul drum, ceea ce este grozav, dar, de asemenea, foarte dificil. Nu eşti mereu cu un grup de oameni", a povestit Watson.

Actriţa britanică – devenită faimoasă după ce a interpretat rolul Hermione Granger în seria cinematografică "Harry Potter" – a recunoscut că succesul a făcut dificilă prezenţa ei în public fără a fi remarcată.

"Dacă mă duc într-un loc aglomerat, nu pot sta prea mult. Nu pot merge la muzeu, pentru că nu ar dura decât 10 – 15 minute. Problema este că atunci când cineva mă roagă să ne fotografiem împreună, lumina camerei foto atrage imediat atenţia şi vin şi alţii care vor acelaşi lucru… e ca un efect de domino. În scurt timp, situaţia scapă de sub control", mai spune actriţa.

Emma Watson a "absolvit" cu succes franciza "Harry Potter", putând fi văzută ulterior alături de Michelle Williams şi Kenneth Branagh în "My Week With Marilyn" şi fiind distribuită de Sofia Coppola în "The Bling Ring", aflat în postproducţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici