FOTO & VIDEO | Eniko Hart se antrenează în a 40-a săptămână de sarcină

  • Soţii Hart aşteaptă cel de-al doilea copil, o fetiţă
  • Eniko se menţine în formă în perioada sarcinii prin sport şi o alimentaţie sănătoasă
  • Eniko are 3,4 milioane de fani pe Instagram
166 afișări
Imaginea articolului  FOTO & VIDEO | Eniko Hart se antrenează în a 40-a săptămână de sarcină

Soţia comedianului Kevin Hart este de neoprit. Eniko se antrenează serios chiar şi în a 40-a săptămână de sarcină. Doamna Hart obişnuia să facă mult sport în urmă cu 2 ani după naşterea primului băieţel Kenzo. De atunci continuă să se menţină pentru a nu lua foarte mult în greutate şi în a doua sarcină.

Într-o înregistrare postată pe Instagram îţi arată cum îşi antrenează braţele şi picioarele intens. Kevin Hart va deveni tătic pentru a patra oară. El mai are doi copii din prima căsnicie, pe Heaven fiica lui de 15 ani şi Hendrix de 12 ani.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici