Estelle Bennett, din trupa The Ronettes, a murit

Cântăreaţa Estelle Bennett, membră a trupei pop-rock The Ronettes, celebră pentru hitul "Be My Baby", a murit, la vârsta de 67 de ani, informează bbc.co.uk.

51 afișări
Imaginea articolului Estelle Bennett, din trupa The Ronettes, a murit

Estelle Bennett, din trupa The Ronettes, a murit (Imagine: Peter Kramer/Getty Images Entertainment)

Estelle Bennett a fost găsită moartă în locuinţa ei din New Jersey, iar cauza decesului nu a fost încă stabilită.

Trupa The Ronettes a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2007.

În acea perioadă, Keith Richards de la Rolling Stones a spus: "Ar putea cânta şi printr-un zid. Mi-au atins sufletul dintotdeauna".

Estelle Bennett, sora sa, Ronnie Bennett, şi verişoara lor, Nedra Talley, au semnat cu casa de înregistrări Philles Records, deţinută de Phil Spector, în 1963.

Piesa lor "Be My Baby" s-a plasat pe locul al doilea în topul hiturilor din Statele Unite din acel an.

Lista de hituri a celor trei include şi melodii precum "Walkin' in the Rain" şi "Baby I Love You".

Ronnie Bennett s-a căsătorit cu Phil Spector în 1968, dar, după ce cei doi au divorţat, şase ani mai târziu, reprezentanţii trupei au intentat proces producătorului.

Cele trei cântăreţe au spus că producătorul le-a înşelat în ceea ce priveşte sumele obţinute din drepturi de autor şi au cerut daune în valoare de 2,6 milioane de dolari.

Curtea supremă din New York i-a dat câştig de cauză lui Spector, în 2002.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici