Eurovision 2011: Franţa, favorita caselor de pariuri la câştigarea ediţiei din acest an. Tu pe cine pariezi?

Casele de pariuri cotează Franţa cu cele mai mari şanse de a câştiga ediţia din acest an a Eurovisionului. Tânărul tenor Amaury Vassili, în vârstă de 21 de ani, care va reprezenta Franţa la ediţia din acest an a concursului Eurovision, este considerat marele favorit la casele de pariuri din Marea Britanie.

1479 afișări
Imaginea articolului Eurovision 2011: Franţa, favorita caselor de pariuri la câştigarea ediţiei din acest an. Tu pe cine pariezi?

Cele mai importante trei case care organizează pariuri pentru Eurovision îl plasează în frunte pe reprezentantul Franţei, care va interpreta un cântec original în limba corsicană.

Casa Paddypower îi oferă lui Amaury Vassili o cotă de 13/8, devansând Marea Britanie (8/1) şi Irlanda (9/1). România este cotată cu şansa a 17-a, având o cotă de 100/1, la fel ca Italia.

Casa Landbrokes plasează pe primul loc tot Franţa, cu o cotă de 6/4, urmată de Irlanda (7/1) şi Marea Britanie (7/1). România se află, în opinia administratorilor acestei case, pe locul al 27-lea, cu o cotă de 125/1, la fel ca Grecia.

Casa William Hill plasează Franţa pe primul loc, cu o cotă de 13/8, urmată de Estonia (10/1) şi de Ungaria (14/1). România ocupă locul al 35-lea, cu o cotă de 100/1.

Cu toate că România va intra în concurs abia în cea de-a doua semifinală, românii din întreaga lume vor putea urmări la TVR toate cele trei competiţii, transmise în direct pe TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, pe 10, 12 şi 14 mai, începând cu ora 22.00.

Românii din străinătate vor putea vota Hotel FM numai dacă vor urmări concursul la televiziunea publică din ţara în care se află - pentru a afla numerele de telefon alocate piesei trupei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici