Eva Green ar putea interpreta rolul principal într-un lungmetraj biografic despre Maria Callas

Actriţa franceză Eva Green se află în negocieri avansate pentru a interpreta rolul principal într-un lungmetraj inspirat din viaţa şi cariera celebrei cântăreţe de operă Maria Callas, informează hollywoodreporter.com.

11 afișări
Imaginea articolului Eva Green ar putea interpreta rolul principal într-un lungmetraj biografic despre Maria Callas

Eva Green ar putea interpreta rolul principal într-un lungmetraj biografic despre Maria Callas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul, realizat în limba engleză, va fi produs de compania italiană DeAngelis Group (DAP) şi de studiourile britanice Future Films.

Preşedintele companiei italiene DAP a declarat că proiectul "Maria Callas" va fi filmat în 2011 şi va fi coprodus de grupul Swarovski, ale cărui bijuterii au fost adeseori purtate de Maria Callas atât pe scenă, cât şi în afara ei.

Niall Johnson va adapta scenariul acestui proiect cinematografic pe baza biografiei cântăreţei scrisă de Alfonso Signorini, intitulată "So Proud, So Fragile". Compania DAP deţine drepturile asupra acestei cărţi.

Filmul se va concentra pe relaţia tumultuoasă a Mariei Callas cu armatorul miliardar Aristotel Onassis.

DAP şi compania canadiană Fremantle Corp. au anunţat, luni, că vor produce împreună o miniserie de televiziune de 12 ore, intitulată "Titanic: The Untold Story of How It All Began". Filmările vor începe în mai 2011, în Irlanda.

Actriţa franceză Eva Green este protagonista filmelor "Casino Royale", "Regatul Cerului" şi "The Dreamers".

Maria Callas, care s-a născut la New York, în 1923, a fost una dintre cele mai celebre soprane ale lumii. Ea a murit la vârsta de 53 de ani, la Paris, în 1977, după ce a trăit retrasă în ultimii ani de viaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici