Eva Longoria îşi deschide un restaurant pentru femei

Actriţa Eva Longoria vrea să-şi transforme restaurantul său din Las Vegas, Beso and Eve Nightclub, într-unul dedicat femeilor, iar petrecerea de inaugurare a localului va avea loc de Revelion.

339 afișări
Imaginea articolului Eva Longoria îşi deschide un restaurant pentru femei

Eva Longoria îşi deschide un restaurant pentru femei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, noul restaurant "prietenos cu femeile" nu va servi doar fripturi, ci va include un podium de modă, generatoare de ceaţă criogenică şi perdele de apă şi proiecţii 3D, informează contactmusic.com.

Potrivit presei locale, Eva îşi va redenumi restaurantul She.

Maestrul bucătar Todd Mark Miller va fi cel care va crea meniul restaurantului.

În restaurant va fi inclusă o scenă de dans, iar tematica va fi anii 1920, cu femei sexy care vor face acrobaţii în stilul spectacolelor Cirque du Soleil, potrivit blogului Eater Vegas.

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Desperate Housewives/ Neveste disperate". Cel mai recent rol de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când actriţa americană a jucat în comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici