Eva Longoria suferă de anxietate atunci când se află pe covorul roşu - VIDEO

Actriţa americană Eva Longoria, fosta vedetă a serialului de succes "Desperate Housewives/ Neveste disperate", este îngrijorată de fiecare dată când participă la un eveniment, pentru că îi este frică ca părţi ale corpului ei, pe care le vrea ascunse, să fie vizibile, scrie contactmusic.com.

258 afișări
Imaginea articolului Eva Longoria suferă de anxietate atunci când se află pe covorul roşu - VIDEO

Eva Longoria suferă de anxietate atunci când se află pe covorul roşu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Longoria nu este străină de apariţiile "strălucitoare" pe covorul roşu, cel mai recent eveniment la care a participat fiind Festivalul de la Cannes. Deşi debordează încredere în faţa camerelor de filmat, Eva admite că suferă de anxietate şi mereu îşi face griji în ceea ce îi priveşte aspectul fizic.

Vorbind pentru revista britanică Look, actriţa a mărturisit: "Întotdeauna sunt panicată. Mereu mă întreb dacă se vede ceva, dacă îmi iese afară ceva de sub ţinută. Vreau să zic că accidentele vestimentare se pot întâmpla oricând, chiar şi pe covorul roşu. Se întâmplă şi repede. Trebuie să fie totul pregătit - hainele, viteza, postura - apoi se termină".

Eva, în vârstă de 41 de ani, şi-a canalizat pasiunea pentru modă în noua sa linie vestimentară pentru retailerul american de îmbrăcăminte The Limited, ce va avea lansarea în luna august a acestui an.

"Nu am avut timp să mă consult cu niciunul dintre prietenii mei pentru că ştiu ce vreau. Am cusut întreaga mea viaţă, deci va fi ceva autentic", a declarat artista.

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Neveste disperate/ Desperate Housewives". Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când a jucat în comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body", şi 2012, când a apărut în "For Greater Glory: The True Story of Cristiada". De asemenea, actriţa a dat voce unui personaj din animaţia "Arthur Christmas" (2011).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici