Evanescence şi Soulfly vor concerta la Rock the City, în România

Evanescence şi Soulfly completează line-up-ul festivalului Rock the City, care mai prezintă, în cadrul evenimentului ce se desfăşoară între 29 iunie şi 1 iulie la Romexpo, trupe precum Guns N'Roses sau Godsmack, informează organizatorii.

1128 afișări
Imaginea articolului Evanescence şi Soulfly vor concerta la Rock the City, în România

Evanescence (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Pe lângă formaţiile deja anunţate, Guns N’Roses, Machine Head, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage, Lostprophets şi Within Temptation, Tuborg Green Fest powered by Rock the City include, anul acesta, trupele Evanescence şi Soulfly.

Aceste două grupuri confirmate la ediţia din acest an întregesc un line-up care va trezi interes din partea fanilor rockului, mai ales că Evanescence va concerta în premieră în România la acest festival.

Celebrul grup american Evanescence este un nume important în ultimul deceniu pe scena rock internaţională. Încă de la albumul de debut, "Fallen", formaţia a dovedit că are un cuvânt de spus, iar primul lor produs s-a vândut în peste 17 milioane de exemplare, fiind placat cu 57 de albume de platină şi 6 albume de aur. Fallen a oferit trupei două trofee Grammy, dar şi alte şapte nominalizări. Anii 2000 au fost prolifici pentru Evanescence, perioadă în care au fost editate doar trei produse (două de studio şi unul live), vândute în peste 24 de milioane de exemplare. Ultimul album a apărut în toamna anului trecut, cu numele "Evanescence", a intrat în Billboard pe locul 1.

Soulfly este deja un nume cunoscut pe scena metalică mai ales pentru că el este condus de către Max Cavalera, fostul lider al faimosului grup brazilian Sepultura. Soulfly are până în prezent în palmares opt albume de studio, ultimul apărând pe 13 martie 2012 sub numele "Enslaved". Considerat unul dintre cele mai dinamice grupuri live, Soulfly va avea un cuvânt greu de spus la Tuborg Green Fest powered by Rock the City, ocazie cu care cei patru muzicieni vor prezenta, în premieră în România, în variantă live acest album aşteptat chiar şi de fanii Sepultura.

Până în prezent, Tuborg Green Fest a făcut înconjurul Europei alături de artişti şi trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. În 2010, Tuborg a organizat cel mai mare festival rock de până acum din România, Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, aducând în faţa fanilor români nume precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Biletele sunt puse în vânzare în exclusivitate prin Eventim şi pot fi cumpărate din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro.

Accesul publicului la Rock the City se va face în ziua de vineri, 29 iunie, la ora 13.00. Sâmbătă, 30 iunie, şi duminică, 1 iulie, accesul publicului se va face la ora 12.00. Orele de începere a concertelor vor fi următoarele: 29 iunie - ora 15.00, 30 iunie şi 1 iulie - ora 13.00.

Eventim recomandă achiziţionarea biletelor numai din locurile autorizate Eventim şi prin organizatorul Festivalului, East European Events şi Marcel Avram, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici