Fadi Fawaz, partenerul regretatului George Michael, nu va fi prezent la ceremonia de înmormântare. Familia artistului i-a interzis acest lucru

Familia regretatului artist George Michael i-a interzis lui Fadi Fawaz, partenerul lui George Michael la momentul decesului, să participe la înmormântarea acestuia, notează contactmusic.com.

5894 afișări
Imaginea articolului Fadi Fawaz, partenerul regretatului George Michael, nu va fi prezent la ceremonia de înmormântare. Familia artistului i-a interzis acest lucru

Fadi Fawaz, partenerul lui George Michael la momentul decesului, este cel care i-a găsit trupul neînsufleţit în ziua de Crăciun, dar familia artistului ”îl urăşte”, aşa că nu va fi binevenit să îşi aducă un ultim omagiu la ceremonia de înmormântare.

 

Un verişor de-al cântăreţului, Andros Georgiou, a dezvăluit: ”Să-l ajute Dumnezeul dacă apare acolo. Fadi nu a fost invitat la înmormântare. Familia îl urăşte”.

Momentan, data la care va fi înmormântat artistul nu este cunoscută, întrucât se aşteaptă rezultatele medicului legist, care va elibera şi trupul neînsufleţit al solistului, dar au fost planificate toate detaliile ceremoniei, inclusiv ţinuta de înmormântare a lui George.

Andros a declarat pentru The Sun: ”Hainele au fost alese. Va purta costumul lui negru preferat şi cămaşa  din turneul ”Symphonica”, fără cravată. O să aibă un ceas Cartier din aur şi inelul cu Yog. Familia a discutat despre aceste lucruri, iar ţinuta este aranjată”.

 

”Va fi o ceremonie discretă, cu mai puţin de 50 de participanţi. Noi sperăm să îl îngropăm pe Michael înainte ca lumea să afle de înmormântare”, a mai spus Andros.

 

”Mai mulţi membrii de familie din Grecia sunt aici şi ateaptă ca totul să se întâmple, Aşteptăm trupul lui. Trebuie să ne luăm rămas-bun. Va fi devastator, sfâşietor”.

 

Funeraliile lui George Michael au fost amânate, după ce anchetatorul şef din districtul Oxfordshire nu a putut stabili cauza morţii şi ar fi anunţat că aşteaptă rezultatul testelor toxicologice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici