Faith No More aşteaptă cu nerăbdare concertul din România

Bill Gould, basistul trupei Faith No More, care va concerta la Bucureşti, la Sala Polivalentă, pe 15 august, în cadrul "Reunion Tour 2009", a declarat că el şi colegii săi aşteaptă cu nerăbdare concertul de la Bucureşti, informează organizatorii evenimentului.

54 afișări
Imaginea articolului Faith No More aşteaptă cu nerăbdare concertul din România

Faith No More aşteaptă cu nerăbdare concertul din România (Imagine: mog.com)

Faith No More a demarat "Reunion Tour 2009" săptămâna trecută, în Marea Britanie.

Membrii trupei au susţinut un concert la sala londoneză Brixton Academy şi au fost cap de afiş al festivalului Download, la care au participat peste 110.000 de spectatori. Cei de la Faith No More au încins atmosfera cu peste 24 de piese, printre care hiturile "Easy", "Epic", "We Care a Lot", "Falling to Pieces", "The Real Thing", "Last Cup of Sorrow" şi "Evidence".

Pe 15 august 2009, Faith No More concertează în Capitală, la Sala Polivalentă. Trupa va veni pentru prima oară în România, iar muzicienii promit un show special.

"Faith No More nu a avut ocazia să concerteze în Bucureşti până acum, aşa că acest spectacol este special pentru fiecare dintre noi. Majoritatea membrilor trupei nu au mai fost în România şi, deşi vom sta foarte puţin în ţară, vom încerca să profităm cât mai mult de această vizită. Acesta este unul dintre concertele pe care le aşteptăm cu nerăbdare", a declarat basistul Bill Gould.

Biletele pentru concertul din România pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta şi online, de pe ticketpoint.ro. Preţul biletelor este de 150 de lei (cu loc) şi 120 de lei (fără loc) - în perioada 28 mai-10 iulie; 180 de lei (cu loc) şi 150 lei (fără loc) - în perioada 11 iulie-15 august.

"Reunion Tour 2009" include concerte în mai multe ţări europene, precum Marea Britanie, Elveţia, Italia, Germania, Austria, Finlanda, Norvegia, Suedia, Letonia, Danemarca, Polonia, Finlanda, Bulgaria, Belgia, Olanda şi Franţa.

Trupa Faith No More a lansat, în cei 17 ani de carieră, şase albume - "We Care a Lot" (1985), "Introduce Yourself" (1987), "The Real Thing" (1989), "Angel Dust" (1992), "King for a Day... Fool for a Lifetime" (1995) şi "Album of the Year" (1997) -, care au fost vândute în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume.

Evenimentul din România este organizat de King Size Production şi Bring The Noise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici