Faith No More au demonstrat la Bucureşti că sunt altceva decât "Easy"

Peste 3.000 de persoane au fost prezente sâmbătă seară la Sala Polivalentă din Capitală pentru a-i asculta pe Faith No More. Deşi cea mai cunoscută piesă a lor este "Easy", cu o tonalitate lentă şi relaxantă, cei cinci au arătat, live, pe scenă, că sunt altceva decât "uşori" şi relaxaţi.

50 afișări
Imaginea articolului Faith No More au demonstrat la Bucureşti că sunt altceva decât "Easy"

Faith No More au demonstrat la Bucureşti că sunt altceva decât "Easy"

Început la 21.45, concertul celor de la Faith No More a durat o oră şi jumătate, timp în care cei cinci au cântat cele mai cunoscute piese ale lor, printre care "From Out of Nowhere", "Caffeine", "Evidence", "Ashes to Ashes", "Surprise! You're Dead!" sau "Be Aggressive", încheind, la bis, cu "Chariots Of Fire/Stripsearch".

"Reunited", cover după piesa cu acelaşi nume a trupei Peaches&Herb, a fost piesa cu care cei cinci s-au prezentat, venind pe scenă în costume pastel, Mike Patton purtând o palarie şi un baston.

Piesa, lentă, a dat impresia că reuniunea după 11 ani a trupei este doar un pretext pentru nişte moşi de a se plimba prin lume.

Dar, după prima piesă, Patton, Billy Gould, Mike Bordin, Roddy Bottum şi Jon Hudson au început concertul şi au arătat publicului că totul făcea parte dintr-o scenă aranjată înainte.

După jumătate din concert, timp în care Patton a cântat cu microfonul în gură, a ţipat în megafon, s-a trântit pe jos pe scenă şi a coborât în public pentru a cânta alături de acesta, cei cinci au luat o pauză şi au cântat, relaxaţi, melodia "Easy", un cover după melodia cu acelaşi nume a trupei The Commodores, care i-a făcut celebrii pe plan mondial.

În deschiderea celor de la Faith No More au cântat trupele Superhiks (Macedonia), Elvis Jackson (Slovenia) şi Luna Amară (România).

Concertul Faith No More de la Bucureşti face parte din "Reunion Tour 2009", care include spectacole în mai multe ţări europene: Marea Britanie, Elveţia, Italia, Germania, Austria, Finlanda, Norvegia, Suedia, Letonia, Danemarca, Polonia, Finlanda, Bulgaria, Belgia, Olanda şi Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici