Familia Cioabă a postat pe Facebook imagini de la nunta Elenei Băsescu - FOTO

Dorin Cioabă, fiul lui Florin Cioabă, autointitulatul rege al romilor, a postat pe pagina personală de Facebook fotografii de la nunta Elenei Băsescu.

8514 afișări
Imaginea articolului Familia Cioabă a postat pe Facebook imagini de la nunta Elenei Băsescu - FOTO

Familia Cioabă a postat pe Facebook imagini de la nunta Elenei Băsescu (Imagine: Facebook)

Dorin Cioabă a postat pe contul de Facebook trei fotografii de la căsătoria fiicei preşedintelui.

Într-una dintre imagini, Dorin Cioabă stă la masă alături de tatăl său, Florin Cioabă, şi de preşedintele Traian Băsescu. Mesajul care însoţeşte imaginea este "De vorbă cu socrul mic".

Celelalte două fotografii îl arată pe Dorin Cioabă alături de Elena Udrea, dar şi alături de Elena Băsescu şi de soţul acesteia, Bogdan Ionescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici