Familia lui Michael Jackson neagă faptul că Lester ar fi tatăl biologic al fiicei starului

Familia Jackson era la curent cu informaţia potrivit căreia fostul copil vedetă al scenei britanice Mark Lester a acceptat să doneze spermă pentru Michael Jackson, dar a negat faptul că acesta ar fi tatăl biologic al fiicei starului american, decedat pe 25 iunie.

368 afișări
Imaginea articolului Familia lui Michael Jackson neagă faptul că Lester ar fi tatăl biologic al fiicei starului

Paris Michael Katherine Jackson, împreună cu mătuşile sale, Janet şi LaToya Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit revistei People, citată de AFP, Mark Lester este naşul de botez al celor trei copii ai lui Michael Jackson, cu care fostul copil vedetă a fost prieten mulţi ani.

Paris, Prince Michael II şi Prince Michael I, cei trei copii ai lui Michael Jackson

Duminică, publicaţia britanică News of The World informa că actorul britanic a declarat că a donat spermă pentru a-l ajuta pe Michael Jackson să aibă copii şi că el consideră că el este tatăl lui Paris Jackson, solicitând, totodată, efectuarea unui test de paternitate.

"Au deformat sensul cuvintelor sale. El nu pretinde că este tatăl lui Paris", a declarat pentru revista People o sursă apropiată familiei Jackson.

Londell McMillan, avocatul familiei Jackson, a minimalizat importanţa declaraţiilor lui Mark Lester, susţinând că acestea sunt "doar simple speculaţii, fără niciun fundament juridic".

Justiţia americană a încredinţat, în urmă cu o săptămână, custodia celor trei copii ai lui Michael Jackson - Prince Michael Jackson I, în vârstă de 12 ani, Paris Michael Katherine Jackson, în vârstă de 11 ani, şi Prince Michael Jackson II, în vârstă de 7 ani - lui Katherine Jackson, mama celebrului cântăreţ.

Familia lui Michael Jackson

Michael Joseph şi Paris au fost concepuţi în timpul căsătoriei "Regelui muzicii pop" cu Debbie Rowe, cu care Michael Jackson s-a căsătorit în 1996. Prince Michael II a fost conceput cu ajutorul unei mame purtătoare, a cărei identitate nu a fost dezvăluită niciodată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici