Fanii ”Game of Thrones” în DOLIU. Un actor îndrăgit din serial a murit la doar 36 de ani

Actorul Neil Fingleton, care în serialul Game of Thrones îl interpreta pe uriaşul Mag Mar Tun Doh Weg, a încetat din viaţă la doar 36 de ani, din cauza unui infarct, informează mai multe site-uri din presa străină.

6707 afișări
Imaginea articolului Fanii ”Game of Thrones” în DOLIU. Un actor îndrăgit din serial a murit la doar 36 de ani

Fanii ”Game of Thrones” în DOLIU. Un actor îndrăgit din serial a murit la doar 36 de ani (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Fingleton îl interpreta în serial pe gigantul Mag Mar Tun Doh Weg, iar în realitate avea 2,3 metri înălţime. 

Actorul era şi un jucător profesionist de baschet. El a jucat baschet în facultate, atât la Universitatea din Carolina de Nord, cât şi la Holy Cross. 

 Acesta a mai avut apariţii şi în producţii precum "Dr. Who", "X-Men: First Class" şi "Avengers: Age of Ultron".

În plus, Neil Fingleton se afla în top 25 cei mai înalţi oameni din lume.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici