Fără festivaluri şi în prima parte a lui 2021: Cel mai mare festival de muzică din lume, amânat din nou

  • Organizatorii celui mai mare festival de muzică din lume se gândesc să amâne şi ediţia de anul viitor
  • Ar fi a treia amânare pentru festivalul californian Coachella, care adună la fiecare ediţie cei mai urmăriţi artişti ai momentului
  • Amânarea Coachella e un semnal de alarmă pentru întreaga industrie şi ar putea însemna o nouă vară fără concerte mari
877 afișări
Imaginea articolului Fără festivaluri şi în prima parte a lui 2021: Cel mai mare festival de muzică din lume, amânat din nou

Fără festivaluri şi în prima parte a lui 2021: Cel mai mare festival de muzică din lume, amânat din nou

Veşti proaste din Statele Unite, chiar de la festivalul care ar fi trebuit să dea tonul distracţiei pentru vara viitoare. Văzut drept cel mai mare festival al momentului, Coachella se pregăteşte să-şi amâne viitoare ediţie pentru a treia oară.

Programat iniţial pentru aprilie 2020, amânat pentru weekendul acesta, apoi mutat în aprilie 2021, festivalul californian e în pericol să-şi schimbe din nou data de desfăşurare din cauza pandemiei. Conform unor surse apropiate de organizatori, fanii vor avea de aşteptat cel puţin până în octombrie anul viitor pentru a-şi vedea din nou artiştii preferaţi în deşertul Colorado.

Coachella ar fi fost primul mare festival post-pandemie şi e în fiecare an evenimentul care deschide sezonul de concerte în aer liber şi dictează artiştii verii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici