Ferma Neverland a lui Michael Jackson, scoasă la licitaţie pe 19 martie

Celebra fermă Neverland a lui Michael Jackson va fi scoasă la licitaţie, pe 19 martie, în California, dacă starul nu îşi va plăti datoriile pe care le are, a anunţat, marţi, postul de televiziune american Fox News.

8 afișări
Imaginea articolului Ferma Neverland a lui Michael Jackson, scoasă la licitaţie pe 19 martie

Ferma Neverland a lui Michael Jackson, scoasă la licitaţie pe 19 martie (Sursa: /abcnews.go.com)

Potrivit postului de televiziune, Michael Jackson are datorii de 24,5 milioane de dolari în urma unui împrumut garantat cu această somptuoasă proprietate de 1.000 de hectare, situată la Los Olivos, la 200 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Documentul postat online de Fox News anunţă scoaterea la licitaţie publică a Neverland la Santa Barbara, oraşul de reşedinţă al districtului cu acelaşi nume, pe 19 martie.

Purtătorul de cuvânt al lui Jackson, Raymone Bain, nu a răspuns în legătură cu aceste informaţii.

Pe 9 noiembrie 2007, Bain a dezminţit informaţia potrivit căreia ferma ar face obiectul unei confiscări, în ciuda existenţei unor documente care indicau faptul că Jackson nu şi-a plătit datoriile, disponibile pe site-ul de internet al companiei de asigurări Fidelity National Financial. Potrivit documentelor, Michael Jackson a făcut, în martie 2006, un împrumut de 23 de milioane de dolari pentru care a garantat cu ferma sa. În octombrie, starul era deja în întârziere cu plata sumei de 212.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici